Σάββατο 17 Απριλίου 2010

24η αγωνιστική και EUROCUP



6 απο τα 7 παιχνίδια της αγωνιστικής θα γίνουν σήμερα καθως η ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ θα δοκιμάσει την τύχη της στο eurocup.

Σήμερα έχουμε (17/4) :

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - Ωραιο παιχνίδι θα παρακολουθήσουν όσοι καταφέρουν να παρεβρεθούν στο "Αρτάκης" σήμερα το απόγευμα, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Με πολλές απουσίες θα πάει στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ο ΠΑΟ αλλα δεν "βλέπω" πως θα μπορούσε να χάσει. Αν και οι γηπεδούχοι φημήζονται για την μαχητηκότητα τους.

ΑΕΚ ΠΑΟΚ - Η ομάδα του Λάζου αν είναι συγκεντρωμένη θα πάρει το ροζ φύλλο..

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο "θρυλος" πρεπει να ειναι συγκεντρωμένος με το μυαλό του στην...Ελλαδα για περάσει ενα εύκολο (?) απόγευμα στη Ροδο.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΒΑΛΑ - DERBY ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ! Όποια ομάδα κερδίσει τοτε είναι με το ένα ποδι στην .. Α1 της επόμενης περιόδου. Δύσκολα τα προγνωστικά όμως η ΚΑΒΑΛΑ πιστεύω οτι θα περάσει τα ΤΡΙΚΑΛΑ και την ΕΔΡΑ τους...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΡΗΣ - Το ματς αναβλήφηκε για τις 22/4 !! Προγνωστικα δεν μπορούμε να δώσουμε για ένα παιχινδι 5 μερών, πόσο μάλλον οταν η ομάδα της Κυψέλης έχει να δώσει 2 παιχνίδια στο FINAL FOUR, στην Βιτώρια.

ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ - Η ομάδα του Γ.Μπαρτζωκα αν και δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της απο άποψη φορμαρίσματος, δεν νομιζω να αντιμετοπίσει προβλημα απέναντι στην ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

* Αλλαγή Χαλπερίν - Μπέβερλι για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Πολύ έξυπνη αλλαγή αυτή απο την ομαδα του ΟΣΦΠ. Ο Μπέβερλι χρειάζεται παιχνιδια για να είναι ετοιμος να προσφαιρει στο F4 του Παρισιού.

* Αλλαγή Χαισλιπ - Σερματινι για τον ΠΑΟ. Ο Χαισλιπ δεν μπορει να προσφαιρει εξ αιτίας των τραυματισμων και γι' αυτο αντικαταστάθηκε.

"4"


2 σχόλια:

  1. του Eurocup δεν τα έγραψες "4" και ήθελα να δω την πρόβλεψη σου για το Άλμπα - Μπιλμπάο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxax..tha etoimasw g tin euroleague! 5 /6

    Nomizw oti o Panellinios th kerdisei ton ARH sto anavlithen painxidi!

    Krima Panelliniara!!!! den peirazei !

    "4"

    ΑπάντησηΔιαγραφή