Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τα δημοφιλέστερα video της εβδομάδας


Δείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένα βίντεο-οδηγός για.. «παραπλανητικές» φωτογραφίες. Ακολουθεί η «επίθεση» των teddy bears, ένα εντυπωσιακό κάρφωμα από τον JR Smith καθώς και ένα βίντεο αφιερωμένο στα.. αστεία μικροατυχήματα.

Ο, τι λάμπει δεν είναι χρυσός

«Μην εμπιστεύεστε τις φωτογραφίες των προφίλ» είναι το συμπέρασμα του παρακάτω βίντεο, το οποίο καταγράφει τις τακτικές που υπάρχουν ώστε καθένας να κρύβει τις ατέλειες του και να παρουσιάζει στις φωτογραφίες ένα ομορφότερο – αλλά λιγότερο αντιπροσωπευτικό- αποτέλεσμα.



Τα teddy bears επιτίθενται

Το παρακάτω βίντεο σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του YouTube παρουσιάζοντας την επίθεση των -κατά τα άλλα συμπαθέστατων- teddybears. Τα αρκουδάκια αυτά σκαρφαλώνουν σε κτίρια, πηδάνε πάνω σε αυτοκίνητα, τρώνε ανθρώπους και προκαλούν ζημιές. Όλα αυτά μετη συνοδεία μουσικής και ευφάνταστων γραφικών.


NBA που μαγεύει

Εντυπωσιακός ο JR Smithστο βίντεο που ακολουθεί. Παίρνει πάσα και καρφώνει, αφήνοντας άφωνους τους αντιπάλους του και προσφέροντας θέαμα σε χιλιάδες οπαδούς.



Σκέτη αποτυχία

Το επόμενο βίντεο είναι γεμάτο αποτυχίες και άτυχες στιγμές πολλών ανθρώπων. Εμπνευσμένο από τους δημιουργούς του failblog, χαρίζει άφθονο γέλιο.



πηγή: tanea.gr


1 σχόλιο: