Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Heineken - "İtaly Activation" Ad (video)



Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που μπορεί να κάνει ένας άνδρας φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου; Μα φυσικά να απαρνηθεί τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας για να παρακολουθήσει ένα... κονσέρτο με βιολιά! Η Heineken, επίσημος χορηγός του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να οδηγήσει πάνω από 1000 φίλους της Μίλαν στο... Μέγαρο την ώρα που οι "ροσονέρι" αγωνίζονταν στο Μπερναμπέου κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε πώς τα κατάφερε αλλά και τι συνέβη με την έναρξη του κονσέρτου.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009. Η Μίλαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ αλλά πάνω από 1000 άντρες οπαδοί της δεν βρίσκονται μπροστά από την τηλεόρασή τους για να δουν το μεγάλο παιχνίδι. Και αυτό γιατί η Heineken με ένα πρωτότυπο διαφημιστικό event τους έριξε στην παγίδα και τους οδήγησε να παρακολουθήσουν από κοντά ένα κονσέρτο με βιολιά!

Σύμμαχος της σε αυτό το event ήταν δεκάδες Ιταλίδες και Ιταλοί (από τις κοπέλες των "θυμάτων" μέχρι καθηγητές τους ή τα αφεντικά τους στη δουλειά) που κατάφεραν και έπεισαν τους άντρες οπαδούς της Μίλαν να την "προδώσουν" για ένα κονσέρτο.

Τα "θύματα" λοιπόν μαζεύτηκαν στον συναυλιακό χώρο, το κονσέρτο άρχισε και τα πρώτα χασμουρητά έκαναν την εμφάνιση στα πρόσωπά τους.

Ξαφνικά στο video wall που υπήρχε στη σκηνή εμφανίστηκαν τα πρακάτω μηνύματα:

"Είναι δύσκολο να πεις όχι στο αφεντικό σου;"

"Ακόμα πιο δύσκολο να πεις όχι στην φιλενάδα σου;"

"Πως μπόρεσες να φανταστείς ότι θα χάσεις αυτόν τον μεγάλο αγώνα;"

"Ρεάλ και Μίλαν έχουν βγει στο γήπεδο. Ας απολαύσουμε μαζί τον αγώνα!"

Την ίδια στιγμή τα βιολιά άρχισαν να παίζουν τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ και στο video wall έγινε σύνδεση με το Μπερναμπέου για τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα!

H πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια της Heineken είχε αίσιο τέλος για τα "θύματά" της που απόλαυσαν σε ένα πρωτότυπο χώρο τη νίκη της Μίλαν μέσα στη Μαδρίτη με 3-2.

Δείτε πως στήθηκε η παγίδα αλλά και τι συνέβη στο κονσέρτο:


πηγή: sport24.gr


2 σχόλια: