Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

2χρονος κλείστηκε.. σε μηχάνημα με καραμέλες

Είναι γεγονός! Τα παιδιά είναι ικανά για τα πάντα! Και η απόδειξη αυτού είναι ένας 2χρονος στην Αυστραλία, που κατάφερε να κλειστεί μέσα σε μηχάνημα με καραμέλες, κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτυ. Τι να του πεις του παιδιού; Αφού τις λιγουρεύτηκε..

Σύμφωνα με την Telegraph , το αστείο θα έλεγε κανείς – εκτός από τους γονείς του ίσως- περιστατικό, σημειώθηκε σε ιταλικό εστιατόριο, όπου ο μικρός Cohen Stone και η μητέρα του βρίσκονταν για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός μικρού του φίλου.

Η 24χρονη μητέρα του Cohen, Kyra, δήλωσε πως έπαιζε μαζί του στο μέρος του εστιατορίου που είναι για παιδιά, ενώ πήρε τα μάτια της από πάνω του για δύο μόνο λεπτά, όταν το φαγητό έφτασε στο τραπέζι.

«Όταν γύρισα το βλέμμα μου, ήταν ήδη μέσα στο μηχάνημα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ‘Θεέ μου’. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως κατάφερε να κλειστεί στο μηχάνημα μέσα σε αυτό το διάστημα. Τη μία στιγμή ήταν δίπλα μου, την άλλη εκεί μέσα.. Σα να έκανε κάποιο κόλπο», ανέφερε η μητέρα του.

Η ίδια είπε πως η τρύπα του μηχανήματος ήταν πολύ μικρή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταλάβει πώς το κατάφερε. «Τότε άρχισα να πανικοβάλλομαι. Δεν είχα ιδέα πώς θα τον έβγαζα από ‘κει», τόνισε.

Για τις ανάγκες της «διάσωσης» του Cohen, από το εστιατόριο κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος δυσκολεύτηκε μάλλον λίγο, καθώς ο μικρός «απελευθερώθηκε» από το μηχάνημα 45 λεπτά αργότερα.

Η κα Stone ανέφερε ακόμα πως δυσκολεύτηκε να πείσει το σύζυγό της ότι αυτή η ιστορία συνέβη στην πραγματικότητα.

«Τηλεφώνησα στο σύζυγό μου και μόλις του είπα τι είχε συμβεί, νόμιζε πως αστειευόμουν. Συνεχώς μου ζητούσε να επαναλάβω ό,τι του έλεγα και μόνο όταν εκνευρίστηκα, με πίστεψε», είπε και προσέθεσε :

«Χαίρομαι που τράβηξα φωτογραφίες και video, γιατί κανείς δε με πίστευε, παρά μόνο όταν έβλεπαν τα κατορθώματα του Cohen με τα μάτια τους».

Σημειωτέον.. η διεύθυνση του εστιατορίου αποφάσισε να απομακρύνει το μηχάνημα από το χώρο, και, προφανώς για ψυχική οδύνη, έδωσε στην οικογένεια κουπόνι 30 ευρώ.


πηγή: cosmo.gr

1 σχόλιο: