Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Οι Take That επιστρέφουν (+video)




Μετά από τις συνεχείς φήμες για επικείμενη επανασύνδεση των «Take That», ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος, Robbie Williams, τις επιβεβαίωσε.
Ο star της επιτυχίας «Bodies», μια επιτυχημένη solo καριέρα, αποκάλυψε ότι έχει συναντηθεί με τα πρώην μέλη της μπάντας, τους Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange και Mark Owen, για μια «μυστική» πρόβα.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για επανασύνδεσή του με το γκρουπ, απάντησε: «Συναντηθήκαμε και παίξαμε λίγο, δεν μπορώ βέβαια να σας πω πολλά, αλλά ελπίζω να ξαναδουλέψουμε όλοι μαζί».

Ο 35χρονος τραγουδιστής, που πρόσφατα ξεπέρασε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με τον εθισμό του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, εξήγησε ότι το 2007 σταμάτησε τις εμφανίσεις του, μια και τα προσωπικά του προβλήματα είχαν φτάσει σε τραγικό σημείο.

Ο Robbie είναι τώρα αποφασισμένος να παραμείνει νηφάλιος για την Ayda Field, με την οποία είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν οικογένεια.

http://www.zougla.gr

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο συγκρότημα που σίγουρα θα αποκτήσει μεγάλη δυναμική με τον Robbie στη σύνθεση του. Ακούστε και ένα από τα μελωδικότερα τραγούδια τους...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου