Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Κίτρινη κάρτα για… πορδή



Απίστευτο και όμως βγαλμένο από τη χώρα που γέννησε το ποδόσφαιρο, την Αγγλία: Παίκτης άφησε μία... πορδή μέσα στο γήπεδο αλλά έφτασε μία ανάσα από το να πάρει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς η κίνησή του αυτή υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή.

Το ομολογουμένως σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Πόρτσμουθ (Portsmouth Sunday League) με αντιπάλους τις AFC GOP και Apsley House, με τον άσο των γηπεδούχων Λέβι Φόστερ να αμολάει κάποια αέρια την ώρα που έδενε τα παπούτσια του λίγο πριν την σέντρα αλλά η κίνησή του αυτή να γίνεται έχοντας πλάτη τον "άρχοντα του αγώνα", Μπάνι Ριντ.

Ο διαιτητής δεν άφησε να περάσει έτσι το συμβάν και θεωρώντας την ενέργεια του 30χρονου άσου προσβλητική απέναντι στο πρόσωπό του ήταν έτοιμος να του δείξει την κόκκινη κάρτα και να τον αποβάλλει πριν καν σφυρίξει τη σέντρα του αγώνα.

Η αντίδραση του παίκτη όμως ήταν άμεση, καθώς άρχισε να απολογείται στον διαιτητή προκαλώντας γέλια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, και έτσι ο αυστηρός Ριντ του χαρίστηκε, δείχνοντάς του μόνο κίτρινη κάρτα.

"Είχα φάει κάρι το προηγούμενο βράδυ", ομολόγησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για την ομάδα του (5-0) ο Φόστερ, ο οποίος μετά από όλα αυτά κέρδισε και τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης!

πηγή: sigmalive.com

1 σχόλιο: