Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

"Όταν εκλεγώ δήμαρχος υπόσχομαι να φροντίζω τα αδέσποτα ζώα"

Χωρίς αμφιβολία, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι βρίσκονται στις επάλξεις προκειμένου να συζητήσουν με το εκλογικό σώμα του κάθε δήμου εν όψει των δημοτικών εκλογών στις 18 Μαΐου.

Η ANIMAL ACTION HELLAS συντονίζει μια προσπάθεια επηρεασμού με στόχο την απόσπαση μιας ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ από 100 υποψηφίους Δημάρχους της Χώρας. Μια υπόσχεση που αποτελεί εξάλλου νομική υποχρέωση του Δήμου (Ν.4039/2012) βάσει του οποίου υποχρεούται να διαχειριστεί τον αδέσποτο πληθυσμό μέσω προγραμμάτων στείρωσης, σήμανσης, καταγραφής και εμβολιασμού.

Θέστε και εσείς το θέμα και ελάτε να συμβάλλουμε όλοι στη δημιουργία ενός υγιούς, διαχειρίσιμου σε αριθμό, φροντισμένου αδέσποτου πληθυσμού, εικόνα επιθυμητή για κάθε δημότη. Στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει!

H  "Υπόσχεση" που καλούνται να δώσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχει ως εξής:

"Όταν εκλεγώ, υπόσχομαι να πράξω κατά το Νόμο 4039/2012, εφαρμόζοντας πρόγραμμα στείρωσης, σήμανσης και εμβολιασμού του αδέσποτου πληθυσμού του Δήμου μου."

Με αυτόν τον τρόπο η Animal Action επιχειρεί ουσιαστικά να εκμαιεύσει την υπόσχεση από τους υποψήφιους δημάρχους ότι όταν, με το καλό, εκλεγούν, θα τηρούν το νόμο!

Ένας δεύτερος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι να συνειδητοποιήσουν οι πολιτικοί ότι υπάρχουμε και εμείς, οι φιλόζωοι ψηφοφόροι που υποφέρουμε από την κατάσταση σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και επιθυμούμε να αλλάξει.


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Μεταφέροντας το μήνυμα της Animal Action στους υποψήφιους δημάρχους της περιοχής μας. Στείλτε τους συνημμένα α) την ενημερωτική επιστολή καθώς και β) την "Υπόσχεση" και, αφού την υπογράψουν, φροντίστε να επιστρέψει στην Animal Action με φαξ.

Τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που υπέγραψαν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της σελίδας της Animal Action στο facebook, όπου τα ανακοινώνει ανά 5 ονόματα.

Κατεβάστε τα 2 αρχεία εδώ:
1. Η Υπόσχεση
2. Η ενημερωτική επιστολή της Animal Action


Info
site: animalactiongreece.gr
e-mail: info@animalactiongreece.gr
fax: 210-48.28.122



πηγή: trihes.gr

1 σχόλιο: