Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

The Dolphin Project - My Friend Is (ad)


Μια από τις πολλές, τραγικές περιπτώσεις κακοποίησης ζώων είναι αυτή των δελφινιών, τα οποία φυλακίζονται, κακοποιούνται ή οδηγούνται ακόμα και σε μαζικές σφαγές, σε διάφορα μέρη του κόσμου, με κύριο στόχο το κέρδος.

Ο Ric O'Barry, ο οποίος δουλεύει για τη διάσωση των δελφινιών πάνω από 40 χρόνια, ξεκίνησε το Ric O'Barry's Dolphin Project με κύρια αποστολή να μπει ένα τέλος στην κακομεταχείριση και σφαγή των δελφινιών, αλλά και να βοηθήσει τα ήδη αιχμάλωτα δελφίνια να επανενταχθούν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το The Dolphin Project αριθμεί ήδη πολλές και σημαντικές νίκες όλα αυτά τα χρόνια, όπως το να κάνει γνωστό στον κόσμο το άγριο κυνήγι των δελφινιών στην Ιαπωνία, με το βραβευμένο με Oscar ντοκιμαντέρ "The Cove" και τις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις για να σταματήσει η σφαγή των δελφινιών στα νησιά Σολομώντα.

Και συνεχίζει να διαδίδει το μήνυμα ότι η αιχμαλώτιση τους είναι πολύ σκληρή.

Στο πλαίσιο αυτό, κυκλοφόρησε ένα πολύ δυνατό spot, με τη συμμετοχή διαφόρων celebrities του Holywood, με τίτλο "My Friend Is".

Παρακολουθήστε το και μοιραστείτε το! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον Ric O'Barry και την ομάδα του στο τόσο σημαντικό τους έργο.




Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερο για το prοject και πώς μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή τη σελίδα τους στο facebook.

1 σχόλιο:

  1. Πάρα πολύ σημαντικό το έργο του Ric O'Barry & ωραίο spot που λέγεται My Friends Is και περιέχει 2 από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Friends!

    ΑπάντησηΔιαγραφή