Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Fridays at Glenti (15/11/13)


Καλημέρα, καλημέρα!

Διπλή καλημέρα για μια μέρα που μετρά διπλά στις καρδιές μας. Παρασκευή, όμορφα και ωραία. Καλωσορίσατε σε ένα ακόμη Fridays at Glenti.

Σήμερα έχουμε αρκετό υλικό και πάλι. Έχουμε αρκετή Μαρία αλλά και original υλικό με τη στήλη να προσπαθεί να ενώσει το Soho του Λονδίνου με την εντός των τειχών παλιά Λευκωσία (μας πως γίνεται;). Παρασκευή ίσον γιορτή, το είπαμε, το ξέρετε, το νιώθετε, γι' αυτό καθίστε πίσω αναπαυτικά και απολαύστε το.

Μύρισε Χριστούγεννα ή είναι η ιδέα μας; Και η ιδέα μας να 'ναι... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: MoFrember, Friday Irrelevant Wisdom, Friday Shopping, YOLOFR και ένα αλλιώτικο Αφ(ρ)ιέρωμα. Εγκαινιάζουμε μια νέα ορολογία: το MaFR. Όπου το βλέπετε, να ξέρετε ότι έβαλε το χεράκι της η Μαρία (Μaria at FRidays).


MoFrember (MaFR)
Θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος στο Movember (τη καλλιέργεια δηλαδή μουστακιού το Νοέμβριο) αλλά ντρέπεστε για το αποτέλεσμα; Υπομονή, η στήλη σας προτείνει πώς να το κάνετε με στυλ.



Friday Irrelevant Wisdom (MaFR)



Friday Shopping (MaFR)



YOLOFR (MaFR)
Γιατί το ξέρετε καλά, You Only Learn On FRidays !!!

Τι σημαίνουν οι οδηγίες: "Στον φούρνο στους 120 βαθμούς;"
 .
 .
 .
Αυτό...



Αφ(ρ)ιέρωμα
Η στήλη σήμερα θέλει να πάει... μονόδρομο. Παρδόν; Ας το πάρουμε αργά. Όπως ξέρετε η στήλη ταξιδεύει. Ταξιδεύει όπου υπάρχουν Παρασκευές και άνθρωποι που χαμογελούν (γι' αυτό άλλωστε έχει σαν "έδρα" της το Γλέντι). Στα ταξίδια, λοιπόν, αυτά, έβαλε σκοπό να "εγκλωβίζει" για εσάς και μόνο τα καλύτερα και να σας τα σερβίρει στο πιάτο σας.

Για σήμερα το μενού έχει μονόδρομους...

Περιοχή Soho, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.



Εντός των τειχών παλιά Λευκωσία, Κύπρος.




by Louis

1 σχόλιο:

  1. FRRRRRRRRRRRRR !!! Σε πολύ υψηλές πτήσεις συνεχίζει κι αυτήν την εβδομάδα η στήλη! Και πως αλλιώς θα ήταν με τέτοιο team! Και φυσικά είναι γνωστό ότι το περιεχόμενο γίνεται πιο ξεχωριστό όταν είναι original. Μου άρεσε πάρα πολύ το α(φ)ριέρωμα. Πολύ όμορφες και οι τρεις παρεμβάσεις! Από τα MaFR μου άρεσε τρελά το Friday Shopping! χαχαχαχαχα! Τέλειο και το MoFrember! Conrgatulations Louis + Maria for being awesome!

    ΑπάντησηΔιαγραφή