Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

1 μήνας γεμάτος XMAS Bazaars για τους τετράποδους φίλους μας!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σιγά σιγά και τα Bazaars από τα διάφορα φιλοζωικά σωματεία ξεκινούν από το επόμενο Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας!

Το ξέρουμε ότι και φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα, και τα δώρα για τους αγαπημένους μας ίσως περιορίζονται, αλλά στα Bazaars αυτά μπορούμε να βρούμε ωραία και πολύ οικονομικά πράγματα  και με κάθε αγορά μας, έστω και μικρή δίνουμε σημαντική βοήθεια το έργο όλων αυτών των οργανώσεων και των εθελοντών και πάνω απ' όλα σημαντική ψυχολογικά υποστήριξη! (γιατί όπως μας λένε και εκείνοι ''Βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε'')

Εκτός από αγορές (δώρων αλλά και λαχνών για κερδίσετε & άλλα δώρα!), μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας, να γνωρίσετε το έργο των σωματείων καθώς και τους 4ποδους φίλους τους, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε δωρεάν συμβουλές από εκπαιδευτές, κτηνιάτρους ενώ θα υπάρχουν και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, επιδείξεις από ειδικά εκπαιδευμένα ζώα αλλά και άλλα διαδραστικά προγράμματα(π.χ. STRAY).
Και φυσικά, δεν θα λείπουν και οι διάφορες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικες και μη!

Επίσης, εαν θέλετε μπορείτε να βοηθήσετε στην οργάνωση και διεξαγωγή των bazaars με διάφορους τρόπους τους οποίους μπορείτε να δείτε παρακάτω! (π.χ. να προσφέρετε κάποια είδη, υπηρεσίες ή προϊόντα, είτε για το bazaar είτε για τις διάφορες λαχειοφόρους) 

Εμείς σας μαζέψαμε όσα μπορούσαμε και σας τα παρουσιάζουμε! Κάθε Σ/Κ υπάρχει και από ένα (μπορεί και παραπάνω) για να διαλέξετε και να επισκεφθείτε συνδυάζοντάς το με μια ωραία βόλτα!

Spread the word λοιπόν και ελπίζουμε να σας δούμε σε ένα από αυτά! 



Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Γκάζι
Σάββατο 23 Νοεμβρίου: 15.00 – 21.00
Κυριακή 24 Νοεμβρίου: 10.00 – 19.00
Δευτέρα 25 Νοεμβρίου: 10.00  - 15.00


"Αυτά τα Χριστούγεννα το Βazaar της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας το ονομάζουμε «Crisis Bazaar». Δημιουργούμε ένα «Μοναστηράκι» αλά παλιά, εκεί όπου έβρισκαν οι άνθρωποι ωραία και φτηνά είδη, μια αγορά εκπλήξεων όπου το ακριβότερο είναι το χαμόγελο των ανθρώπων".

Με αυτά τα λόγια μας συστήνουν το ετήσιο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar τους οι άνθρωποι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας. Ένα Παζάρι ξεχωριστό, πλούσιο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Στο Παζάρι, ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου. Βιβλία, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, καλλυντικά, λευκά είδη, δώρα, παλιά και καινούργια αντικείμενα, δίσκοι, cds, χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά, κοσμήματα και χειροποίητα είδη θα αποτελούν ένα Παζάρι Κρίσης με αέρα των παλιών καλών ημερών.
Αγορές με νόημα, αφού τα έσοδα από αυτό το Παζάρι θα διατεθούν για άστεγα, πεινασμένα και βασανισμένα αδέσποτα, ενώ τα απούλητα είδη η Φιλοζωική Εταιρεία θα τα προσφέρει σε οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν με προσφορές το Bazaar αυτό, μπορούν να τις φέρουν και στην «Τεχνόπολις» τις ημέρες που θα έρθουν για τις αγορές τους. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6020202, και στο site της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είναι ένα σωματείο με 35ετή δυναμική δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων, ενώ προστατεύει γενικότερα διάφορες κατηγορίες ζώων συμμετέχοντας σε εκστρατείες διάσωσής τους, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Για την πραγματοποίηση των στόχων της, διοργανώνει εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, προκειμένου να βοηθά ετησίως μεγάλο αριθμό ζώων με ανάγκη προστασίας και περίθαλψης από το Σωματείο μας.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.filozoiki.gr, τηλ. 2106020202

Πηγή: - http://www.filozoiki.gr/content/articles/view/340-to-xristougenniatiko-pazari-mas
- http://www.in2life.gr/indulgence/buy/article/212504/bazaar-filozoikhs-hristoygenniatikes-agores-me-oyra-kai-kalo-skopo.html


Καταφύγιο Ζωγράφου
29-30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου
Βίλα Βουγά, Ζωγράφου


Καλούμε όλους τους φίλους μας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του καταφυγίου Ζωγράφου που θα γίνει στις 29-30/11 & 1/12 στην Βίλα Βουγά, οδός Γ. Ζωγράφου 17, 7η στάση λεωφ. Ν. Ζωγράφου.

Το μπαζάρ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να γεμίσουμε τον κουμπαρά μας και να μπορέσουμε να καλύψουμε καθημερινές και έκτακτες κτηνιατρικές ανάγκες των ζώων που περιθάλπτουμε. Tο καταφύγιο στηρίζεται οικονομικά σε ελάχιστα άτομα. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τα αδέσποτα του καταφυγίου και να καλύπτουμε τις ανάγκες τους σε σίτιση, ιατρικές εξετάσεις, θεραπείες, φάρμακα και χειρουργεία, χρειαζόμαστε την πιο ενεργή συμμετοχή των φιλόζωων δημοτών. Η οποιαδήποτε βοήθεια είτε με εθελοντική εργασία, είτε σε είδος (τροφή, φάρμακα) είτε οικονομική (ετήσια συνδρομή μέλους στο σωματείο που έχει συσταθεί ή εικονική υιοθεσία ενός ζώου) είναι ευπρόσδεκτη.
Στο bazaar μας θα βρείτε:
- Χριστουγεννιάτικα είδη
- Όμορφες ιδέες για δώρα
- Χειροποίητα κεριά και αρωματικά σαπούνια
- Κοσμήματα
- Μπρελόκ, γούρια
- Είδη ζώων και σκυλομπισκότα
- Μεταχειρισμένα ρούχα / αξεσουάρ
- Βιβλία, CD/DVD
- Σπιτικές μαρμελάδες
- Λαχειοφόρος αγορά με 2 ευρώ ο λαχνός και πλούσια δώρα
- Φρέσκος καφές και γλυκά
- Εκπαιδευτής σκύλων που θα προσφέρει δωρεάν συμβουλές εκπαίδευσης/διόρθωσης συμπεριφοράς

Δεχόμαστε μεταχειρισμένα είδη όπως χριστουγεννιάτικα είδη, βιβλία, cd / dvd, κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ, παιχνίδια, κλπ σε καλή κατάσταση . Επίσης είδη ζώων όπως μπωλ, κρεβατάκια, λουριά, παιχνίδια καθώς επίσης και τροφές για τα ζωάκια μας.
Όποιος θα ήθελε να μας βοηθήσει προσφέροντάς μας υπηρεσίες ή προϊόντα από την επιχείρησή του, για το μπαζάρ ή την λαχειοφόρο αγορά μας με την ανάλογη διαφήμιση από την σελίδα μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail : zografoushelter@gmail.com
Τέλος, χρειαζόμαστε δανεικά τραπέζια ή πάγκους, φορητές κρεμάστρες, σταντς για κοσμήματα και βοήθεια στις μεταφορές τους μία μέρα πριν και μετά το μπαζάρ.
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, τα ζωάκια μας κι εμείς σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων!
Πηγή: https://www.facebook.com/events/226061294237633/226382310872198/?comment_id=226413577535738&notif_t=event_mall_comment

Αδεσποτολόγιο
30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου
ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ Καφέ Bistrotheque, Ψυρρή


Σας προσκαλούμε στο μπαζάρ μας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στο ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ Καφέ Bistrotheque, Πρωτογένους 10, Ψυρρή.

Σας περιμένουμε 11:00 - 21:00 με μεγάλη ποικιλία σε βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, κοσμήματα, αντικείμενα για το σπίτι, δεύτερο χέρι αλλά και καινούρια. Μια πολύ καλή ευκαιρία να συνδυάσετε καφέ ή φαγητό σε πολύ όμορφο περιβάλλον με ψώνια σε εκπληκτικές τιμές!
Πηγή: http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_tag&task=tag&tag=bazaar&Itemid=67



ΚΑΖ
30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου
Φιλελλήνων 26, Σύνταγμα


To μεγάλο γεγονός της χρονιάς είναι εδώ! Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΚΑΖ (Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων) θα πραγματοποιηθεί στις 30/11/13 και 01/12/13.

Στο παζάρι τους που θα γίνει στην οδό Φιλελλήνων 26, στην Αθήνα θα βρείτε πολλά χρήσιμα είδη και με τις αγορές σας θα βοηθήσετε το έργο τους!
Στο Bazaar του ΚΑΖ θα βρείτε, χειροποίητα κοσμήματα, τη γωνιά του Γιουσουρούμ, φαγητό, αναψυκτικά, καφέ, βιβλία, διακοσμητικά, τα προΐοντα του ΚΑΖ, ε με όλο και κάτι καινούργιο και δώρα, δώρα, δώρα.
Ετοιμαστείτε!!!
Ώρες : 10.00πμ - 18.00μμ
Διεύθυνση: Φιλελλήνων 26 (απέναντι από την Αγγλικανική Εκκλησία)
Πληροφορίες: kazshelter@gmail.com
Πηγή: http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_tag&task=tag&tag=bazaar&Itemid=67

Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
6, 7 και 8 Δεκεμβρίου
Bartesera (Κέντρο, Κολοκοτρώνη 25)

Η ομάδα των εθελοντών για την προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου» σας προσκαλούν στο 1ο τους Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που θα γίνει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από τις 16:00- 23:00 και το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ στο Bartesera, Κολοκοτρώνη 25, στοά Πραξιτέλους, Αθήνα (σταθμός Μετρό - Σύνταγμα, σταθμός Ηλεκτρικού - Μοναστηράκι).

Φέτος είμαστε διπλά χαρούμενοι καθώς γιορτάζουμε την εκδήλωση του 1ο μας Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με την έναρξη της ομάδας ως ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να σας πληροφορήσουμε από κοντά τη δράση στις εξορμήσεις μας, να μάθετε νέα από τα υιοθετημένα μας ζώα, να γίνεται και εσείς μέλη-εθελοντές της ομάδας-παρέας μας. Σας θέλουμε κοντά μας να ενισχύσετε το έργο μας για να ανταπεξέλθουμε τις τεράστιες δυσκολίες που παρουσιάζει η Βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου.

Στο Μπαζάρ μας θα μπορείτε να αγοράσετε βιβλία, παιχνίδια, cd, κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ &λιχουδίες ζώων, γλυκά, ροφήματα, καλλυντικά, χριστουγεννιάτικα είδη, είδη μπιζού, και φυσικά να απολαύσετε έναν περιποιημένο καφέ-μπύρα από το προσωπικό του Bartesera στο κέντρο της Αθήνας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να σταθείτε για άλλη μια φορά δίπλα μας και να προχωρήσουμε μαζί για την προστασία των αδέσποτων τετράποδων.
Πηγή: https://www.facebook.com/events/596571967044910/598772883491485/?notif_t=plan_mall_activity

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
7-8 Δεκεμβρίου
1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης


Χο, χο, χοοοοο! Στις 7 & 8 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο Χριστουγεννιάτικό μας μπαζάρ.
1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου
ΣΤΟ ΒΑΖΑΑR ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:
•    Χριστουγεννιάτικα είδη
•    Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα
•    Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι
•    Κοσμήματα και ρούχα για εσάς
•    Πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας
•    Βιβλία και CD καθώς
•    Τα καινούρια μπλουζάκια του σωματείου μας!

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!
Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για τη δράση του Σωματείου και για τα υπέροχα, καταπληκτικά, αξιολάτρευτα, φανταστικά ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία!
Στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar μας, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια μας που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που θα επιλέξετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά.

Ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή -ακόμα καλύτερα- με όλους μαζί!

Όπως σε κάθε bazaar μας έτσι και σε αυτό θα έχουμε εκπαιδευτές σκύλων που θα δίνουν δωρεάν συμβουλές εκπαίδευσης/συμπεριφοράς.

Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων που για τα ζώα σας δεν είναι πια χρήσιμα αλλά για τα αδέσποτα ζώα είναι σημαντικά, όπως λουράκια, κουβέρτες, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια/κλουβιά μεταφοράς, καθώς και τροφές.
 
Πρόσβαση με τα λεωφορεία:
-155 Άλιμος-Αγ.Μαρίνα
-206 Δάφνη-Αγ.Μαρίνα
-212 Στ.Μετρό Δάφνης - Βύρωνας- Καρέας.
-Στάση “Γυμνάσιο”. Η Γρηγ. Αυξεντίου είναι κάθετη στη στάση.
Πηγή: http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_tag&task=tag&tag=bazaar&Itemid=67


ΣΠΑΖ  
7-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού (πρώην Αμερικάνικη Βάση)

Σας προσκαλούμε στ
Με μεγάλη μας χαρά φέτος φιλοξενούμε τους:
*Make a wish που εδώ και χρόνια είναι κοντά σε παιδιά 3-18 ετών, που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας, εκπληρώνοντας ευχές τους
* την Οργάνωση Γη
* το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ "ΕΡΜΗΣ"
* τον Σύλλογο "Βοήθεια-Ελπίδα-Ζωή" για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά
* τον Eλληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών
* τον εθελοντικό οργανισμό "Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού"

Ελάτε να βοηθήσετε τον ΣΠΑΖ να βοηθήσει τα αδέσποτα και να γνωρίσετε τη δράση, το έργο τόσων σωματείων, φιλανθρωπικών, φιλοζωικών, περιβαλλοντικών.
Σας περιμένουμε !!!
Πηγή: https://www.facebook.com/events/620314368012484/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular


Πάρκο για Σκυλιά
8 Δεκεμβρίου
Πάρκο Φλοίσβου, Π. Φάληρο
Αυτό τον Δεκέμβριο τα δώρα για τα παιδιά τα φέρνει ο Άι Βασίλης … και εμείς φέρνουμε τα δώρα για τα σκυλιά!
Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι συγκεντρωνόμαστε όλοι στο πάρκο για σκυλιά, μέσα στο πάρκο Φλοίσβου στο Π. Φάληρο (Δίπλα στο cine Φλοίσβος).
Σκοπός μας είναι να μαζέψουμε όσα περισσότερα είδη που θα κάνουν τη ζωή των αδέσποτων σκυλιών καλύτερη. Μπορείτε να φέρετε ότι έχετε σχετικό για σκυλιά και δεν το χρειάζεστε από το σπίτι σας ή να αγοράσετε κάτι. Οι μεγαλύτερες ανάγκες είναι για τροφή, λουριά, περιλαίμια, κουβέρτες, χαλάκια κτλ.Μαζί μας θα είναι και η εκπαιδεύτρια σκύλων Παρασκευή Κυριακουλάκη (DogsFurryTail) όπου θα προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς στους ιδιοκτήτες σκύλων.
Με την υποστήριξη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.
Περισσότερες πληροφορίες: http://dogparkpf.blogspot.gr/2013/11/blog-post_17.html


ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ
9,10 και 11 Δεκεμβρίου
Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα (Ακρόπολη)
Το Κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» (Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών & Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Ατομα με Αναπηρίες.)θα πραγματοποιήσει τη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά του στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Σας περιμένουν Χειροποίητα Διακοσμητικά, Κοσμήματα και Δώρα και φυσικά τα πανέμορφα σκυλάκια του Κέντρου μας.
Θα είμαστε όλοι εκεί!!
Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα
Διονυσίου Αεροπαγίτου 45, στάση Μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
10.00-19.00



Stray.gr
14 - 15 Δεκεμβρίου
Thission Lofts, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ο 27ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΣΠΑΖ που θα γίνει στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού (πρώην Αμερικάνικη Βάση), 10.00 π.μ.- 17.00μ.μ.
Τα μέλη και οι εθελοντές του Stray.Gr σας προσκαλούν στο 10ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σωματείου  που θα γίνει στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα. (metro: Κεραμεικός).
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη χρονιά θα βάλουμε τα δυνατά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα αδέσποτα, αλλά και να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξανόμενες ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.


Ελάτε να γνωριστούμε, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και να ψωνίσετε υπέροχα είδη σε πολύ χαμηλές τιμές.

Στο Bazaar μας θα βρείτε, ρούχα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, βιβλία, cd & dvd, αξεσουάρ, κοσμήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, είδη pet, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λιχουδιές για δίποδους και τετράποδους, και φυσικά όλα τα αναμνηστικά προϊόντα του σωματείου μας.

Κατόπιν της περσινής επιτυχίας, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και φέτος από εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και μεγάλους, παρουσιάσεις από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές ζώων, επιδείξεις από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και άλλα διαδραστικά προγράμματα. Αναλυτικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων θα αναρτήσουμε στις επόμενες μέρες.

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο του περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.
Ελπίζουμε να σας έχουμε όλες και όλους μαζί μας για μια ακόμη χρονιά..
Πηγή: http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_tag&task=tag&tag=bazaar&Itemid=67


SAPT Hellas
21-22 Δεκεμβρίου

Μουσείο Γεωργίου Δροσίνη

Χριστουγεννιάτικο bazaar από την SAPT Hellas στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013!
Στο Μουσείο Γεωργίου Δροσίνη (Κηφισιά), από τις 9 το πρωϊ ως τις 7 το απόγευμα.

Πηγή: http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_tag&task=tag&tag=bazaar&Itemid=67

1 σχόλιο:

  1. Φανταστική η παρουσίαση των δραστηριοτήτων και πάλι, Kat! Μεγάλη βοήθεια σ' αυτές τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες και το κάνεις με μεγάλη αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή