Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Fridays at Glenti (13/09/13)


Είχατε ποτέ τόσα πολλά στο μυαλό σας που δεν ξέρατε από που να ξεκινήσετε; Χαρούμενα και μη, γεγονότα που μαζεύονται και σχηματίζουν ένα χάος από σκέψεις γεμάτες χαρά και λύπη, ανυπομονησία και φόβο, θαυμασμό και θλίψη και ΟΛΑ αυτά ταυτόχρονα; Πως θα νιώθατε αν σας λέγαμε πως σήμερα είναι η μοναδική μέρα που σβήνουν όλα τα αρνητικά; Η μοναδική όπου το μυαλό αποφορτίζεται και που το χαμόγελο λάμπει σε όλα τα πρόσωπα;

Καλημέρα !!! Είστε στο πρώτο Fridays at Glenti της νέας season. Τα γεγονότα τρέχουν - όπως είπαμε - και η καλύτερη στήλη στο κόσμο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτά. Καταρχάς, σήμερα είναι Παρασκευή και 13. Οι Ισπανοί ακόμα να συνέλθουν από την ήττα χθες και εμείς ακόμα από τη νίκη. Και τέλος, όπως θα καταλάβετε, η σημερινή στήλη είναι βυθισμένη κάτω από το σεντόνι.

Άτιμη πατερίτσα... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Σκυλο-Παρασκευή, Friday Irrelevant Wisdom εις διπλούν και μια αφιέρωση.


Σκυλο-Παρασκευή

Μια μπάλα είναι αρκετή να δώσει χαμόγελο σε αυτό το σκυλάκι. Ποια είναι η δική σας δικαιολογία;



Friday Irrelevant Wisdom (Part 1)



Friday Irrelevant Wisdom (Part 2)



Αφ(ρ)ιέρωση

Μια από τις αγαπημένες ever ταινίες είναι το Forrest Gump. Τέλος. Είναι άσκοπο να συζητάμε για πράγματα δεδομένα. Ο Forrest πάντα θα σπάει τα δεσμά, πάντα θα ξεπερνά όλα τα εμπόδια και πάντα θα τρέχει σαν σίφουνας. Στον δικό μας Forrest θα βάλουν δεσμά στα πόδια, μα ο δικός μας Forrest πάντα θα σπάει τα δεσμά, πάντα θα ξεπερνά όλα τα εμπόδια και πάντα θα τρέχει σαν σίφουνας. Run Forrest, run!




by Louis

3 σχόλια:

  1. FFFFFFFFFFRrrr kai ola tha pane kala fetos!(aka ti nea sxoliki xronia, apla den ithela na kanei rima to kala me to xronia gt akougotan tragiko!)Run Forest, RUN! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FRRRRR !!! Η Θ-Ρ-Υ-Λ-Ι-Κ-Η στήλη του Γλεντιού επέστρεψε! Τιμή μου οι αφιερώσεις. Είτε κάποιος τα καταφέρει - είτε όχι, η προσπάθεια μετράει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή