Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Fridays at Glenti (02/08/13)


Και κάπως έτσι ξεκινούν οι διακοπές. Η στήλη ετοιμάζεται να κατεβάσει τα ρολά για 1 ολόκληρο μήνα και το δεδομένο κλάμα και σπαραγμός από τους απανταχού φανατικούς υποστηρικτές είναι το απολύτως φυσιολογικό επακόλουθο. Τι συστήνουμε όμως; Υπομονή και καλή καρδιά. Μην ξεχνάτε όμως ...τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Καλημέρα δεν είπαμε και σταματήστε επιτέλους το κλάμα. Η στήλη θα επιστρέψει με τη πρώτη Παρασκευή του Σεπτέμβρη. Το υπόσχεται. Αφήστε λοιπόν ένα ακόμα Fridays at Glenti να σας ταξιδέψει πριν βυθιστούν για τα καλά τα ποδαράκια μας στην καυτή άμμο.

Agenda: Σκυλο-Παρασκευή, Friday Irrelevant Wisdom εις διπλούν και το μοναδικό YOLOFR. Αααα ναι και 1 μυστικό. Ξεκινάμε...


Σκυλο-Παρασκευή
Friday Irrelevant Wisdom (Part 1)

 


Friday Irrelevant Wisdom (Part 2)
 Η στήλη σας εύχεται οι διακοπές σας (και η ζωή σας) να είναι πάντα έτσι...
YOLOFR (Maria edition)

YOLOFR ξανά και ξανά.
Με Μαρία.
Ξανά και ξανά.

Πάμε.

Και σας ρωτάει η στήλη.
Πως απαντάμε μια ερώτηση τύπου “true or false”;
Σκεφτείτε.
Σκεφτείτε καλά.
Σκεφτείτε είπαμε.
Όχι δεν είναι έτσι.

 


Ούτε έτσι. Ούτε καν.

 


Έτσι απαντάμε μια ερώτηση τύπου “true or false”!!!Υστερόγραφο (Friday Dirty Secret)

Οφείλουμε να πούμε ένα μυστικό της σημερινής στήλης.

 


by Louis (and Maria!)

2 σχόλια:

  1. It's FRue that we love FRidays! Α, ρε, αλήτη Λούη, έκανες το deal της χρονιάς με Μαρία! Γειτονάκι on fire! Μου άρεσαν όλα και πιο πολύ το 2ο irrelevant wisdom.

    Και τώρα με συγχωρείτε, γιατί κλαίω με λυγμούς για την τετραπλή απουσία της στήλης τις επόμενες εβδομάδες! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ FRIDAYS AT GLENTI!

    FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Frrrr!! Kai kalo kalokairi!! Skoupizontas ta dakrua mouu omologw oti 8a mou leipsei i stili!!! Maria on fire pragmati! That is frruee!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή