Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η Ελλάδα στα ημιτελικά του Eurobasket U16! (video + pics)


Η Ελλάδα συνεχίζει αήττητη στο Eurobasket Παίδων! Κέρδισε με 42-38 τη Γαλλία στον προημιτελικό και τώρα περιμένει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά (Σερβία ή Γερμανία).

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο καθότι από την αρχή ήμασταν πίσω (ακόμα και με 10 πόντους), ο ψηλός μας, ο Παπαγιάννης, είχε 2 γρήγορα φάουλ και από τη γραμμή των τριών πόντων είχαμε 0/17 σουτ!


Θα μπορούσαμε να τα είχαμε παρατήσει, αλλά εμείς αντίθετα κρατήσαμε τον αντίπαλο μας στους 38 συνολικά πόντους με φοβερή άμυνα, προσπεράσαμε (με μπροστάρηδες τους Χαραλαμπόπουλο και Σκουλίδα) στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου και πήραμε μία νίκη που αποτελεί επιβράβευση για την αήττητη μέχρι τώρα πορεία μας στο Eurobasket U16. Ό,τι και να γίνει στη συνέχεια, είμαστε πολύ περήφανοι (και) γι' αυτή την Εθνική μπάσκετ!

Μπράβο, παιδιά!







4 σχόλια:

  1. Σ' αυτό το παιχνίδι επειδή ήμασταν τόσο κακοί επιθετικά και επειδή ήμασταν πίσω για 3,5 δεκάλεπτα, τα παιδιά δεν δέχτηκαν να χάσουν εύκολα, έπαιξαν την άμυνα της ζωής τους και κέρδισαν με 38 πόντους παθητικό! Είναι πολύ όμορφο να παρακολουθούμε τις μικρότερες ομάδες μας στο μπάσκετ γιατί είναι ένα άθλημα στο οποίο συνεχώς παράγουμε νέους ταλαντούχους αθλητές και μαθαίνουμε τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει μία πραγματική ομαδική προσπάθεια! Και τέταρτοι να βγούμε, ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bravo sta paidia! Foveros o Xaralampopoulos! O Papagiannis thelei polli douleia akoma alla an mathei na ekmetalevetai to ypsos tou einai ikanos gia polla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή