Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Fridays at Glenti (05/07/13)


Ξυπνάς. Ανοίγεις τα μάτια. Σηκώνεσαι (έστω μετά από 20 λεπτά). Κάνεις την καθημερινή σου ρουτίνα στο μπάνιο. Ντύνεσαι και μετά… κάνεις αυτό που κάνει κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του: τρέχεις στον υπολογιστή να πεις καλημέρα σε όλους τους Γλεντζέδες όπως κάθε μέρα. Σήμερα δεν είναι όμως «κάθε μέρα». Δεν είναι. Είναι Παρασκευή. Η ΜΕΓΑΛΗ μέρα είναι εδώ. Χαμογελάμε. Χαμογελάμε γιατί ένα ακόμη σούπερ ντούπερ Fridays at Glenti είναι έτοιμο να απογειωθεί (και να σας απογειώσει).

Τι κι αν ήσουν τόσο καθαρή και αστραφτερή κ@λ@γυάλινη πόρτα και δεν σε είδα... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Σκυλο-Παρασκευή με τη συνήθη ύποπτο Μαρία, μια επίκαιρη Γελοιογραφ(ρ)ία, το μοναδικό Friday Irrelevant Wisdom και μια ολοκαίνουρια στήλη το DiFRent look.


Σκυλο-Παρασκευή

Σκυλο-Παρασκευή και γειτόνισσα Μαρία πάνε μαζί. Τέλος.



Γελοιογραφ(ρ)ία
 


Friday Irrelevant Wisdom



DiFRRRent look

Η στήλη αυτή έχει όλα τα φόντα να γίνει αγαπημένη. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Πρώτα από όλα ΚΑΘΕ στήλη που έχει σχέση με Παρασκευή είναι αγαπημένη. Πέρα από αυτό, η συγκεκριμένη στήλη σας προ(σ)καλεί να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό (different) μάτι αφού το ξέρει καλά πως είστε πολύ different άτομα!





by Louis

2 σχόλια:

  1. Ωραία η καινούρια στήλη DiFRent look! Ιδιαίτερα η δεύτερη εικόνα με τις cartoon ηρωίδες εκτός ελέγχου είναι τέλεια! Η γειτόνισσα Μαρία στα γνωστά standards της :) FRRRRRRRRRRRR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή