Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Fridays at Glenti (14/06/13)


Η πρώτη σκέψη πριν ξεκινήσουν να γράφονται αυτές οι ταπεινές - αλλά πάντα αστείρευτα καταπληκτικές και εξαίσια μοναδικές - γραμμές ήταν το πόσο δύσκολη εβδομάδα ήταν για κάποιους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα του 2013. Κάποιοι είδαν, ξαφνικά, την καριέρα μιας ζωής να τερματίζεται αντιδημοκρατικά (Τετάρτη ήταν) και άλλοι να παραδίδονται στην ανωτερότητα ενός μεγάλου αντιπάλου προδομένοι από τους ίδιους τους τους φιλάθλους (πάλι Τετάρτη ήταν). Και εκεί που όλα αυτά ένα ανθρώπινο μυαλό ίσως να μη μπορεί να τα χωρέσει, και να ψάχνει απεγνωσμένα μια διέξοδο, μια ακτίνα φωτός, εκεί, σε εκείνο το σημείο απελπισίας ξεπετάγεται με μαεστρία η Παρασκευή. Χαλαρώστε, η ΜΕΓΑΛΗ μέρα είναι εδώ.

Καλημέρα σε όλους. Βαθιές αναπνοές και ξεκινάμε. Ένα ακόμη λαχταριστό Fridays at Glenti είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Ντάξει, απουσιάσαμε μια εβδομάδα. Δεν είναι και λόγος να μας κρατάτε μούτρα.

Τι κι αν όποτε αργήσω να πάω δουλεία έχω να αντιμετωπίσω 5 διαφορετικά είδη μαύρων καλτσών χωρίς ταίρι στο συρτάρι μου... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Σκυλο-Παρασκευή ξανά με Μαρία, μια αιχμηρή Γελοιογραφ(ρ)ία, το μοναδικό Friday Irrelevant Wisdom και τέλος με μια ολοκαίνουρια στήλη: το FRest που σας κάνει test.


Σκυλο-Παρασκευή

Η σημερινή Σκυλο-Παρασκευή συνεχίζει να είναι σούπερ ντούπερ special γιατί φιλοξενεί ξανά την επιλογή της λατρεμένης φανατικής αναγνώστριας της στήλης, της γειτόνισσας Μαρίας.



Γελοιογραφ(ρ)ία


Friday Irrelevant Wisdom

Το Fridays at Glenti παρουσιάζει τον τρόπο που παίρνουμε κάθε απόφαση στη ζωή. Αν πρόκειται φυσικά για επιλογή μέρας, όπου και να πέσετε πάλι εδώ καταλήγετε. Για όλα τα υπόλοιπα, όμως, εσείς προς τα πού πέφτετε συνήθως;



FRest

Η ετυμολογία του ονόματος της στήλης προέρχεται από το πασίγνωστο - ανά το παγκόσμιο - FR και τη λέξη test που όταν συμπτυχθούν μας δίνουν το FRest.

Η στήλη σας καλεί, λοιπόν, να πείτε (στα σχόλια) πόσες από τις πιο κάτω κάμα σούτρα στάσεις... ύπνου έχετε κάνει.

Επί ευκαιρίας, να σας θυμίσει ότι είναι Παρασκευή άρα μπορείτε να κάνετε όσες από αυτές θέλετε απόψε!





by Louis

6 σχόλια:

  1. 3exwrizww Skuloparaskeui kai FRest!! Haha dn i3era oti upirxe kama sutra Gia ton upno!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa to frest ola ta lefta !!! exw na dilwsw oti I ERT ekeleise tin Triti , min sikofanteite tin Tetarti loipon !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο Fridays at Glenti σήμερα! Προσεγμένες επιλογές! Η στήλη ειδικεύεται στις δύσκολες αποστολές, και σήμερα ανέλαβε να αναπτερώσει το ηθικό μας!

    Με τρελαίνει ότι πλέον έχει μείνει το "η γειτόνισσα Μαρία" !!! χαχαχαχα! Οι επιλογές της για τη Σκυλο-Παρασκευή είναι ΦΟΒΕΡΕΣ!

    Friday Irrelevant Wisdom: Αυτό που λέει ο καλλιτέχνης είναι ότι αν δεν τα έχουμε ισορροπημένα θα... σπάσουμε τα μούτρα μας! χαχαχα! Εγώ προτιμάω να σπάω τα μούτρα μου από την πλευρά της καρδιάς.

    FRest: Τι ωραία υπο-στήλη κι αυτή! Λοιπόν: Zombie Attack, Invisible Dog, Cliffhanger (αλλά εγώ να κοντεύω να πέσω!), Necrophiliac (που είναι και η αγαπημένη!), The Cold War (αλλά εγώ γυρισμένος πλάγια), Butt-erfly και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Pillow of Heaven. Σύνολο: 7!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hahahaha, trelathika me tis bihtes tis tetartis! oso gia to frest, tolmw na pw, oti ta ehw dokimasei ola ektos apo cat block, sloppy drunks kai abandonement issues.. polu efstohes oi perigrafes padws! (p.x. to heat wave!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @fenia Η στήλη αυτή όλα τα ανακαλύπτει.

    @alejandro την Τρίτη ακόμα μετάδιδε η ΕΡΤ. Τετάρτη έκλεισε. Μην παραπληροφορούμε.

    @dom το ότι δεν είπα κάτι για την βρωμοδευτέρα δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει βρωμοδευτέρα. Παρόλα αυτά δέχομαι τα κομπλιμέντα και την έμμεση σου υποταγή στην καλύτερη μέα της εβδομάδας.

    @Kat ίσως η φανατικότερη αναγνώστρια. Τα σέβη μου...

    @nets εγώ λέω πως είμαι τόσο τέλεια στήλη όπως ο Πεδουλάκης στην άνετη σειρά των τελικών :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή