Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μπράβο Koza Mostra! Μπράβο Αγάθωνα! (+ video)


Από τις ωραιότερες εμφανίσεις στην Eurovision έκανε σήμερα η Ελλάδα στον ημιτελικό. Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra τραγούδησαν το Alcohol Is Free που συνδύασε την παράδοση της μουσικής μας (ρεμπέτικο) με τη σύγχρονη εξαιρετική alternative μουσική που δημιουργούν πολλά Ελληνικά συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια (η συγκεκριμένη είχε χαρακτηριστικά Ska και Balkan).

Ναι, πλέον έχουμε καταλάβει στην Ελλάδα ότι η Eurovision δεν είναι... ύψιστο εθνικό θέμα (αυτό έλειπε με όσα συμβαίνουν γύρω μας!) και αυτό - ίσως - βοηθάει στο να χαιρόμαστε περισσότερο - χωρίς να αγχωνόμαστε - όταν παρουσιάζουμε στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης μουσική για την οποία είμαστε περήφανοι. Το διασκεδάζουμε - όσοι έχουμε όρεξη - σαν να είναι μία αθλητική διοργάνωση!




2 σχόλια:

  1. Σίγουρα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουμε στείλει. Γιατί είναι πάρα πολλά τα καλά συγκροτήματα με νέα παιδιά που έχουμε στην Ελλάδα και ποτέ δεν στέλναμε κάτι τέτοιο και συνδυάστηκαν πολύ ωραία με τον φοβερό Αγάθωνα. Μας είπαν και δέκατους οπότε είχε και πλάκα! Στοιχηματικά μας έσωσε η Ρουμανία με τον... βρυκόλακα! χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή