Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Fridays at Glenti (24/05/13)


Καλημέρα σε όλα τα εκλεκτά γλεντομωρά που βασανίστηκαν όλη την εβδομάδα με χίλια δυό προβλήματα και σκοτούρες και όμως τα κατάφεραν και διαβάζουν με αγωνία αυτές τις άγιες γραμμές. Σήμερα δεν είναι Δευτέρα άρα δεν θα ακούσουμε τραγούδια, ούτε καν Τετάρτη για να συνειδητοποιήσουμε πόσο κακός και στενόμυαλος είναι ο κόσμος. Σήμερα είναι η μια και μοναδική. Πείτε αλήθεια, δεν ήσασταν τόσο ενθουσιασμένοι από τότε που ήταν ξανά Παρασκευή. Και ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή της Παρασκευής; Μα όταν ξεκινά το Fridays at Glenti.

Τι κι αν σε είδα βρωμοπάτωμα να μου παίρνεις την αγαπημένη μου τελευταία μπουκιά από το παγωτό χωνάκι... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Η σταθερή αξία Σκυλο-Παρασκευή, μια Γελοιογραφ(ρ)ία especial, το μοναδικό Friday Irrelevant Wisdom, μια ολοκαίνουρια στήλη το Friday Irrelevant Art και ξανά και ξανά ένα παγωμένο με αφιέρωση εκδικητικό ΦΡΑΜΠΕ.


Σκυλο-Παρασκευή



Γελοιογραφ(ρ)ία



Friday Irrelevant Wisdom



Friday Irrelevant Art



ΦΡΑΜΠΕ

Αφιερωμένο στη νέα στήλη που μπήκε στη Γλεντο-ζωή μας. Καλωσόρισες. Η πρώτη θέση είναι κρατημένη. Από εκεί και πέρα σου εύχομαι τα καλύτερα.




by Louis

5 σχόλια:

  1. FRRRRRRRRRRRRR !!! Εγώ θα επικεντρωθώ αμέσως σ' αυτό που με εντυπωσίασε στο σημερινό Friday's!

    Είναι φυσικά η φωτογραφία στο Friday Irrelevant Art! Οι πληροφορίες που βρήκα είναι οι εξής: Ο καλλιτέχνης λέγεται Johnson Tsang Cheung Shing και είναι από το Hong Kong. Στο έργο έχουν δώσει πολλοί τον τίτλο Coffee Kiss. Το πραγματικό του όνομα είναι Yuanyang II.

    Ο καλλιτέχνης είπε για το έργο:

    "Με το ιστορικό υπόβαθρο του Χονγκ Κονγκ, η τοπική κουλτούρα αγκαλιάζει τις κινεζικές παραδόσεις καθώς και αυτές από τη Δύση. Είναι αλήθεια ότι η ένταξη (στοιχείων από άλλες κουλτούρες) είναι εδώ και καιρό το κύριο χαρακτηριστικό της τοπικής κουλτούρας του Hong Kong. Ωστόσο, στο Χονγκ Κονγκ οι άνθρωποι δεν ειναι αντιγραφείς. Εμείς εμπνεόμαστε από τις εξωτερικές επιδράσεις με τον δικό μας δημιουργικό τρόπο. Το Yuanyang (αυτό απεικονίζεται στο έργο), ένα τοπικό ποτό που αναμιγνύει γάλα, τσάι και καφέ, αντανακλά τη μοναδική μίξη του Χονγκ Κονγκ με τους ανατολικούς και δυτικούς πολιτισμούς. Αυτό αντιπροσωπεύει το γλυπτό."

    Αξίζει να το δείτε και από αυτήν την οπτική γωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως η πιο παθιασμένη απάντηση που είδα ποτέ σε σχόλιο. Είναι ο ορισμός του "αγκάλιασε το θέμα".

    Αξίζει να ζουμάρετε και πάνω στο link που έδωσε ο Dom.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η σχέση μας με το Friday's at Glenti! ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ! χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή