Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Fridays at Glenti (10/05/2013)


Ώπα! Τι έγινε; Μήπως μας αποχαιρετά κι αυτή η εβδομάδα; Μήπως έχει ξημερώσει η Άγια Εκείνη μέρα; Καλή σας μέρα γλεντζέδες! Καλά το καταλάβατε, είναι μια ακόμα σούπερ ντούπερ Παρασκευή και ένα ακόμα πιο υπερτέλειο Fridays at Glenti.

Η στήλη φυσικά δεν ξεχνά τις υπόλοιπες απλοϊκές μέρες που κυκλοφορούν. Σαν στήλη που σέβεται τον εαυτό της και την απόλυτη αυτοκυριαρχία της, σήμερα σταματά να είναι ευγενική και κάνει το επόμενο βήμα αντεπίθεσης. Εγκαινιάζει τη στήλη ΦΡΑΜΠΕ (ΦΡικιαστικές Ανταγωνιστικές Μέρες Παραδοθείτε Επιτέλους) για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηθική.

Τι κι αν το βρωμο-περιστέρι σημάδεψε καλά και εκτέλεσε με μαεστρία την κουτσουλιά στο πουκάμισο... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Σκυλο-Παρασκευή ξανά και ξανά (δηλαδή διπλό), το μοναδικό Friday Irrelevant Wisdom και μια νέα στήλη  που ήδη προαναγγείλαμε: το ΦΡΑΜΠΕ όπου η αγάπη δεν υπάρχει και κυριαρχεί μόνο ο εγωισμός και η συνειδητοποίηση πως η Παρασκευή είναι η ανώτερη μέρα.


Σκυλο-Παρασκευή
 



Friday Irrelevant Wisdom



ΦΡΑΜΠΕ




by Louis

8 σχόλια:

  1. 1ον : Τι κι αν το βρωμο-περιστέρι σημάδεψε καλά και εκτέλεσε με μαεστρία την κουτσουλιά στο πουκάμισο... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

    2ον: Hot Dog

    3on: Η παρασκεωυη στην δουλεια ειναι διεκπαιρεωτικη ενω η Τεταρτή βρίσκεται στον πυρετό της δημιουργίαας !!! Frrrrrrrrrrr ( αυτο δεν αλλαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=kfVsfOSbJY0 Δεν ειναι τυχαίο ότι το χειροτερο τραγούδι στην Ιστορία αναφέρεται σε Friday ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχα! ΦΡΑΜΠΕ! Με τρέλανε το όνομα! χαχαχαχαχα!

    Το "Τι κι αν..." έχει ανεβάσει τρελά τον πήχη του και το περιμένουμε κάθε εβδομάδα! Στις φωτογραφίες με κέρδισε πιο πολύ μάλλον το δεύτερο σκυλάκι λόγω της φατσούλας του!

    FRRRRRRRRRRRRRRR !!!

    Υ.Γ: Βάζω κι έναν προβληματισμό! Η Παρασκευή είναι λύτρωση για τις προηγούμενες εργάσιμες μέρες ή το επιστέγασμα (και η επιβράβευση με ξεκούραση) μίας δημιουργικής εβδομάδας; Εγώ είμαι με τη 2η επιλογή! FRRRR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή στήλη Wednesday's Inspiration απλά για να το ξέρεις το σημερινό ΦΡΑΜΠΕ ήταν μόνο η αρχή. Τρέμε.

    Alejandro η στήλη θα σου απαντήσει τραγουδιστά εν καιρώ τω δέοντι (τςςςςςς).

    Όσο για την ερώτηση του Dom η απάντηση είναι απλή... Και τα 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λύτρωση είναι από κάτι άσχημο. Επιστέγασμα είναι σε κάτι όμορφο. Τα'χασε η στήλη και λέει αρλούμπες; χαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dn exei anoixei akoma to mati, para ton prwino frampe !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι υπόλοιπες εργάσιμες μέρες που προηγούνται της Υπερμέρας είναι άσχημες.
    Άρα η Παρασκευή είναι η επιβεβαίωση ότι έχουν τελειώσει αυτές οι άσχημες μέρες δηλαδή η Λύτρωση.

    Ταυτόχρονα αν ξέφυγε καμια μέρα που ήταν λιγότερο άσχημη και περισσότερο δημιουργική τότε και πάλι η Υπερμέρα είναι το επιστέγασμα και το πάντρεμα όλης αυτής της δημιουργικότητας και φυσικά η επιβράβευση που έρχεται με ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχαχαχα! Fridays at Glenti είσαι, τι θα έλεγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή