Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Fridays at Glenti (03/05/2013)


Μέραααααα. Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και σαν τέτοια που είναι η μέρα απαιτεί ένα ακόμα πιο μεγάλο Fridays at Glenti. Κατά αρχάς να καλημερίσουμε όλους τους φίλους της στήλης και να τους υποσχεθούμε ότι στα υπόλοιπα λεπτά που θα αφιερώσουν διαβάζοντας την στήλη θα δακρύσουν από το δέος και το θαυμασμό. 

Θαυμασμό για την ανέλπιστη ανωτερότητα που θα δείξει η στήλη. Ξέρετε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω. Κάποιες άλλες μέρες άρχισαν να ξεπροβάλουν. Η στήλη ξαφνιάζει και αντί επίθεσης, προσκαλέι όλους τους συντάκτες να αγκαλιάσουν το σπίτι της στήλης που τόσο αγαπήσατε, το καλύτερο δηλαδή blog των 7 θαλασσών, το αλάτι και το πιπέρι της ζωής μας, το Γλέντι φυσικά. Και αφού τα νιώσετε όλα αυτά, σας προσκαλεί να γεμίσετε και τις υπόλοιπες μέρες με στήλες για να το δυναμώσουμε και να το πάρουμε εκεί που του αξίζει. Μια στήλη για όλους και όλες οι στήλες για το Fridays at Glenti εεεεε... για μια στήλη εννοούσα. 

Τέλος - για να μην το ξεχάσει - η στήλη εύχεται χρόνια πολλά στη Γλεντάρα γιατί σήμερα αναγνωρίζει ότι γιορτάζει και όχι σε κάποια άλλη ακατανόμαστη μέρα. Τέλος συζήτησης.

Τι κι αν μου ρουφάς το αίμα και μετά κάνεις το νικητήριο χορό στο αυτί μου παλιοκουνούπι... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Σκυλο-Παρασκευή σε Lazy Dog Edition, το μοναδικό Friday Irrelevant Wisdom και μια νέα στήλη το Friday Rules με μαζεμένο μίσος προς άλλες μέρες, για να ξεσπάσουμε και κάπου μετά από τόση καλοσύνη.


Σκυλο-Παρασκευή (Lazy Dog Edition)




Friday Irrelevant Wisdom



Friday Rules




by Louis

3 σχόλια:

  1. agapimeni skiloparaskevi !!! oi fwtografies gia deftera kai triti antapokrinontai stin alithia alla apo ekei kai pera, i fwto gia tin tetarti dn efstathei, gt oloi xerume oti i tetarti vrisketai ston pireto tis evdomadas , i dimiourgiki korifwsiss :P xaxaxa to gnwmiko me to kounoupi ola ta lefta !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ γελάσα τρελά με το κουνούπι! χαχαχαχα! FRRRRRRRRRRRRRRRR !!! Στις φωτογραφίες με κέρδισε ο δεύτερος σκύλος που είναι παλίκαρος!

    Υ.Γ: Προσυπογράφω με ταπεινότητα (Μ. Παρασκευή γαρ) την έκφραση: "το καλύτερο blog των 7 θαλασσών, το αλάτι και το πιπέρι της ζωής μας, το Γλέντι φυσικά" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hahahaha dn uparxoun oi fwtografies!
    mono pou skeftomai to zzzzz st auti mou anatrixiazw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή