Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Let's get out of here: Hey man! edition


Καλημέρα Γλεντζέδες! Έχουμε καιρό να τα πούμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι, όταν σας εξηγήσω τι έγινε, θα με συγχωρήσετε. Τόσο καιρό σας προτείνω προορισμούς μακρινούς και θεσπέσιους. Στα χιλιάδες μηνύματα στήριξης που λαμβάνουμε, όμως, υπήρχε ένας έντονος προβληματισμός. Μου λέγανε: "Μωρή μαϊμού, άντε και πήγαμε εκεί που λες, πού θα μείνουμε; Μόνο φρου φρου και αρώματα είσαι, καμιά πρόταση για ξενοδοχεία δεν έχεις;". Για αυτό και εγώ έφυγα ταξίδι πολλών ημερών και τέσταρα 3 ξενοδοχεία για να μπορώ να σας τα προτείνω σήμερα. Μέχρι που πήγα; Μέχρι την Τζαμάικα! Πάμε λίγο να μπούμε στο κλίμα!



Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το πιο προσιτό ξενοδοχείο και κινούμαστε σε ρυθμούς κρίσης! Με δωμάτια να ξεκινάνε από 95$ τη βραδιά, το Jake's Treasure Beach hotel αποτελεί μια πολύ δημοφιλή επιλογή. Βρίσκεται σε μια εκπληκτική παραλία, έχει πάρα πολλές δραστηριότητες και όλα αυτά σε συμφέροντα πακέτα, τα οποία μπορείτε να βρείτε και εδώ!


Jamaican Tip #1: Να έχετε στο μυαλό σας, πάντως, ότι η Jamaica δεν είναι όπως οι άλλες χώρες του κόσμου. Η καθημερινότητα εκεί κυλάει σε άλλους ρυθμούς, πολύ πιο χαλαρούς, γι' αυτό μην κάνετε φασαρίες αν το κοτόπουλο που παραγγείλατε στο εστιατόριο κάνει 55 λεπτά για να σερβιριστεί!

Δε σας αρέσει αυτή η επιλογή; Θέλετε κάτι λίγο πιο τσιμπημένο; Έχουμε αυτό που χρειάζεστε. Το Rockhouse Hotel βρίσκεται στο Negril, μια από τις πιο ωραίες περιοχές της χώρας. Εκπληκτικά νερά και φοβερές εγκαταστάσεις, χωρίς να χάνετε τον τοπικό χαρακτήρα! Τα δωμάτια ξεκινάνε από 125$ και μπορείτε να κλείσετε τώρα!


Jamaican Tip #2: Προσοχή στην οδήγηση! Και αυτό σας το λέει μια μαϊμού! Φανταστείτε! Η χαλαρή διάθεση ακολουθεί τους Τζαμαϊκανούς και στο δρόμο! Οι λωρίδες δεν τηρούνται πάντα και η "ευελιξία" είναι μια χαρακτηριστική τακτική. Αν πάρετε ταξί θα καταλάβετε τι εννοώ, ή μπορεί και όχι αν έχετε κάνει τα "κατάλληλα" προϊόντα πριν! Γιατί όχι και μαζί με τον ταξιτζή;

Για το τέλος αφήσαμε την πιο ακριβή περιοχή, για εσάς τους κροίσους που το παίζετε ιστορία. Είχατε Τζαμάικα και στο χωριό σας βλάχοι; Τέλοσπαντων, το Caves Hotel βρίσκεται και αυτό στο Negril και είναι πασίγνωστο για τον πολυτελή χαρακτήρα του. Η αρχική τιμή εδώ εκτοξεύεται στα 420$ τη βραδιά, εκτός αν εξασφαλίσετε μια από τις προσφορές! Αυτές μπορείτε να τις βρείτε εδώ!


Jamaican Tip #3: Πρέπει να δοκιμάσετε τα τοπικά προϊόντα. Βρε που πάει το μυαλό σας; Εννοούμε τα πασίγνωστα cakes και τους γευστικούς φρουτοχυμούς της χώρας! Να έρθετε σε επαφή με τη φύση - αν με πιάνετε - σε κάθε ευκαιρία! Kids don't do drugs, για να είμαστε ξεκάθαροι.

Υ.Γ. Bonus φωτογραφία δεν έχουμε σήμερα γιατί κάτι μου δώσανε εκεί στην Τζαμάικα και οι φωτογραφίες είναι λίγο περίεργες και σίγουρα ακατάλληλες για δημοσίευση!



6 σχόλια:

  1. Εγώ θα επέλεγα το Jake's Treasure Beach hotel!

    Υ.Γ: Πέραν από τις φωτογραφίες, αγαπάμε τη στήλη και για εκφράσεις όπως αυτή: "Για το τέλος αφήσαμε την πιο ακριβή περιοχή, για εσάς τους κροίσους που το παίζετε ιστορία. Είχατε Τζαμάικα και στο χωριό σας βλάχοι;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eisai mia maimou esi!!!

    foveros akomi mia fora... kai pali to isterografo kanei tin diafora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λίγο παραπονεμένος ο Ανώνυμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή