Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Fridays at Glenti (12/04/13)


Αλλόθρησκοι τρέξτε, τρέξτε να σωθείτε! Η πεμπτουσία της χαράς, της γαλήνης, του απόλυτου εκστασιασμού είναι εδώ... Παρασκευή! Και δεν σας φτάνει αυτό - άμοιροι υποστηρικτές άλλων ημερών - μόλις έχει καταφθάσει ένα ακόμα λαχταριστό Fridays at Glenti.

Καλημέρες, λοιπόν, και ξεκινάμε αμέσως. ΑΜΕΣΩΣ!

Και επειδή τυχαίνει καμιά φορά αυτό που θες να πνίξεις στο αλκοόλ να φοράει σωσίβιο... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Σήμερα απολαύστε λατρεμένη Σκυλο-Παρασκευή εις διπλούν (όχι δεν είναι καμιά από τις δύο Horny Edition), το ασυναγώνιστο Friday Irrelevant Wisdom, ένα απλό αλλά καλό Παρασκευο-χιούμορ και θα κλείσουμε με μια αφιέρωση (ναι, τα κάνει ΚΑΙ αυτά η στήλη).


Σκυλο-Παρασκευή




Friday Irrelevant Wisdom



Παρασκευο-χιούμορ



Friday - Αφιέρωση

Σαν σήμερα πριν μια εβδομάδα ήταν πάλι Παρασκευή. Ξημέρωσε κανονικά, η διάθεση ήταν στα κανονικά ψηλά επίπεδα (ελέω Παρασκευής) και όλα κυλούσαν ομαλά. Κανείς, κανείς όμως, ΚΑΝΕΙΣ δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Να μας συγχωρέσουν όσοι δεν το βίωσαν όπως εμείς γιατί τα ρίγη γέλιου έφτασαν στα όρια του καρδιακού επεισοδίου. Εγώ προσωπικά έκλαιγα (και τα δύο μάτια για πολύ ώρα). Ακόμα και τώρα η αναπόληση και μόνο μου προκαλεί ευφορία.

Μάρθα, καλή μου φίλη σε ευχαριστώ. Σου το αφιερώνω.




by Louis


4 σχόλια:

  1. FRRRRRRRRRRRRRRRR !!! Η Σκυλο-Παρασκευή "I was mugged" είναι από τις καλύτερες της στήλης!

    1. Αφιερώνεις το Sex On Fire σε άλλη κοπέλα από τη Δήμητρα; Δώσε εξηγήσεις!

    2. Σήμερα FRαγαπώ όλο τον κόσμο! ΜΗΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά... επειδή στο Γλέντι τα μοιραζόμαστε όλα, σας ανακοινώνω ότι μόλις κατάλαβα για ποια Μάρθα μιλάμε! χαχαχαχαχαχα! ΑΙΣΧΟΣ! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο ΑΙΣΧΟΣ δεν γίνεται!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή