Τρίτη 30 Απριλίου 2013

"Φάρος" by Louis


Οι γιορτές είναι μέρες που πρέπει να γυρνάμε πρώτα τη ματιά πίσω και μετά μπροστά. Έτσι όπως πριν την αρχή κάθε νέας χρονιάς κάνουμε πρώτα ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και μετά βάζουμε στόχους για την επόμενη.

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη. Θεωρώ, αντικειμενικά, ότι δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να κάνω αυτήν την αφιέρωση, όμως θέλω να τονίσω πως εννοώ κάθε μικρό γράμμα, κάθε λέξης που μπήκε σε κάθε μου πρόταση.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, η ανασκόπηση προηγείται.

Γυρνώντας πίσω βλέπω ένα μεγάλο δυνατό φως. Ένα αφοπλιστικό καθαρό φως που απολυμαίνει τα πάντα στο πέρας του. Δεν αφήνει χώρο για αμφισβητήσεις. Και αυτό που μένει είναι αυτή η δυνατή του λάμψη.

Εγώ είχα την ευκαιρία να δω δείγματα αυτής της λάμψης μόνο, το Γλέντι όμως φροντίζει να μη με αφήσει ποτέ να χάσω αυτήν τη λάμψη.

Και τώρα κοιτάμε μπροστά.

Εξ ορισμού ένα φως, που είναι τόσο δυνατό, δεν μπορεί να θεωρείτε εφήμερο. Έτσι και το δικό ΜΑΣ φως έχει γίνει φάρος για τη συνέχεια. Ό,τι και να κάνουμε, όπου και να πάμε, ο φάρος δείχνει πάντα τον τρόπο.

Χρόνια πολλά Γλέντι μας. Είναι για κάτι τέτοιες στιγμές που σε αγαπώ περισσότερο.


by Louis


1 σχόλιο:

  1. Πάντα ο Λούης μπορεί να δημιουργήσει μαγεία με όπλο του την απλότητα. Σήμερα το έκανε με μία παρομοίωση και το έκανε ίσως πιο καλά από ποτέ.

    Συγκινούμαι πολύ. Και αφήνω τη λάμψη του φωτός στην οποία αναφέρεται ο Λούης να με γεμίσει. Ο φάρος θα δείχνει πάντα τον τρόπο. Και τώρα κοιτάμε μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή