Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Γλεντάρα, Χρόνια Πολλά


Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αποδίδουμε τον φόρο τιμής στο Γλέντι μας που μας δίνει ένα όμορφο βήμα να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας. Το Γλέντι γίνεται σήμερα 4 χρονών.

Απίστευτο που μετά από 4 χρόνια συνεχίζει πιο ακμαίο από ποτέ. Τα τρίτα γενέθλια ήταν μελαγχολικά γιατί το Γλέντι είχε μια σημαντική πτώση στο ενδιαφέρον μας. Και τότε είχαμε δώσει υπόσχεση ότι του χρόνου θα το ξαναφέρουμε εκεί που το αξίζει. Και τα καταφέραμε! Ένα Γλέντι πιο όμορφο και πιο οργανωμένο από ποτέ.

Φέτος δεν θα πω πολλά, δεν χρειάζεται. Ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη για εμένα λόγω της στρατιωτικής θητείας, όμως, κάθε φορά που γύριζα είχα την ανάγκη να εκφράσω τις σκέψεις μου και όλα τα συναισθήματα που μάζευα μέσω του Γλεντιού. Αυτό λέει πολλά. Γλέντι χωρίς Dominic και Fridays at Glenti και Λούη, τους dudezz και όλους όσους αυτά τα 4 χρόνια έκαναν έστω ένα post δε νοείται. Σας ευχαριστώ που ένα blog που ξεκίνησα στα 19 μου χρόνια εξελίχθηκε σε τόπο επικοινωνίας και σημείο αναφοράς.

Και τελειώνω με μια πρόταση - πρόκληση. Ξέρουμε όλοι πόσο ιδιαίτερες είναι οι Παρασκευές μας στο Γλέντι εξ αιτίας του Fridays at Glenti και του δημιουργού του. Προτείνω κάθε μέρα της εβδομάδας (τις καθημερινές) να ανήκει σε έναν Γλεντζέ και τη στήλη του. Εγώ προτίθεμαι κάθε Τετάρτη, ξεκινώντας από αύριο (που είναι η νέα Παρασκευή Λούη - άρχισαν οι ίντριγκες) να παρουσιάζω τη στήλη μου Inspirations που θα έχει να κάνει με οτιδήποτε μπορεί να με εμπνεύσει, μια ταινία, ένα απόφθεγμα, ένα βιβλίο, ένα όμορφο τοπίο, τα πάντα. Περιμένω τις ιδέες σας από κάτω αν σας ενδιαφέρει και εσάς να παρουσιάζετε μια στήλη κάθε εβδομάδα ή κάθε δεύτερη, μια συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας. Επίσης, το Γλέντι ζει μεγάλες στιγμές όταν διοργανώνουμε σε αυτό διαγωνισμούς όπως φέτος το Oscars at Glenti. Ας το έχουμε στο μυαλό μας.

Υ.Γ. Το κείμενο αφιερώνεται στη μνήμη ενός ανθρώπου που γνώρισα μέσα από τα βίντεο του Γλεντιού και μ' έκανε και θα με κάνει να γελάω.


7 σχόλια:

  1. Στεφ, εσυ ως άριστος γνώστης της ισπανικής κουλτούρας μπορεις να μας προσφέρεις κάθε τρίτη ένα τραγούδι ή κατι σχετικό με την Ισπανία που τόσο γνωρίζεις και αγαπάς. Και μην ξανακούσω ότι δεν μπορείς να εκφραστείς καλά. Εκφράζεσαι τέλεια. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poli kala loipon..weekly photo on sundays by maritina! xronia pollaaaaaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως η χειρότερη ιδέα που μπορούσε κανείς να σκεφτεί.

    Κρίμα δεν είναι οι άλλες στήλες να επισκιάζονται από την ΑΠΟΛΥΤΗ;

    Υ.Γ. Δεν αναγνωρίζω καμία γιορτή σήμερα. Τα λέμε την ΜΕΓΑΛΗ Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hahahahahhahahahaha, Fridays at Glenti, mi masas, tipota den mporei na episkiasei tin megali imera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ade perimenw simmetxoes , oxi mono idriges . I paraskevi einai evnoimeni apo tin fisi , an kai me tin troika tin vlepw na xanei tin axia tis ws paramoni argias ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ νομίζω τα καταφέραμε! Για να δούμε που θα έχουμε φτάσει όταν σε 1 χρόνο θα είμαστε 5 (!!!) χρονών! Ένα αφεντικό ξέρει πάντα να βλέπει επόμενα βήματα. Αν καταφέρουμε να έχουμε στήλες σταθερές όπως το - διάσημο - Fridays at Glenti, θα είναι πράγματι εξαιρετικά σημαντικό. Χρόνια μας Πολλά λατρεμένο αφεντικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή