Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Let's get out of here!


Πάει καιρός από τότε που εμφανίστηκα τελευταία φορά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πρέπει να κάνω μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση. Διάλεξα τη σημερινή μέρα για να λανσάρω την καινούρια μου στήλη! Ονομάζεται "Let's get out of here!" και θα μοιράζομαι διαρκώς μαζί σας μέρη στα οποία θα ήθελα να πάω τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή μου! Ίσως ακούγεται λίγο βαρετό, αν όμως ανοίξετε λίγο το μυαλό σας (έλεος πια) ίσως πάρετε ιδέες και γίνετε λίγο άνθρωποι! (Το πιάσατε το αστειάκι;)

Πρέπει να σημειώσω ότι δεν πάω να κλέψω το thunder του αγαπητού Λούη (τον κλέβω αλλού, ξέρει αυτός), αλλά θέλω να προσδώσω το απαραίτητο κύρος της Παρασκευής!

Για αρχή, λοιπόν, θα πάμε στη μακρινή Νέα Ζηλανδία, όπου βρίσκεται η Wharariki beach.


Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμα λίγο μακριά, αλλά ποτέ δε χάνω την ευκαιρία να το αναπολήσω και αναγκαστικά, όσοι διαβάσετε το άρθρο, θα κάνετε το ίδιο!

Στη συνέχεια, θα επιλέξω ένα διαφορετικό προορισμό. Αν σας αρέσει ο οικοτουρισμός, η άγρια φύση, το περπάτημα στο βουνό, η εναλλαγή τοπίων και έχετε όρεξη για ένα μακρινό και ασυνήθιστο ταξίδι, τότε ίσως η Ταϊβάν να είναι αυτό που ψάχνετε.


To Yushan National Park, δεν είναι από τα πιο γνωστά της χώρας λόγω της μακρινής τοποθεσίας του. Όπως καταλαβαίνετε, όμως, το γεγονός αυτό το κάνει ακόμα πιο παρθένο και σε προκαλεί να το επισκεφτείς.



6 σχόλια:

  1. πολύ ωραία στήλη!! πάντα μου άρεσε να βλέπω τέτοιες μαγευτικές φωτογραφίες, να ονειρεύομαι ότι είμαι εκεί και μετά να συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι και να πέφτω σε κατάθλιψη... χαχαχαχαχα

    προτείνω να καθιερωθεί η στήλη με περισσότερες κιόλας φωτογραφίες (μόνο 2; πόσο τσιφούτης πια;)

    όσο για τις μεθόδους κλοπής που έχεις εφαρμόσει θα ποδοπατηθείς από ελέφαντα άμοιρε πίθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία από το Yushan National Park είναι τυπική αποτύπωση του παραδείσου! Πάνω από τα σύννεφα και μία σκάλα που οδηγεί στον Θεό ή στον Αγ. Πέτρο κτλ! χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H στήλη θα καθιερωθεί, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή,μην πάθεις overload από τα άπειρα μέρη της Γης που πρέπει να πας!Αν πάρεις ιδέες τότε ίσως ο μήνας του μέλιτος να είναι φοβερά υψηλού επιπέδου!

    Όσον αφορά στον Dom, αν εννοείς ότι πρόκειται για ένα "θεϊκό" προορισμό,τότε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φημες λένε ότι η IKEA προμηθευέται από το Wharariki beach πρώτες ύλες για τα κεφτεδάκια της !!! Καλη Αρχή Μα ..εεε Monkey Feet !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ: Ο προορισμός είναι τόσο θεϊκός που μπορεί να νομίζεις ότι έχεις πεθάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή