Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Fridays at Glenti (29/03/13)


Μαγκιά δεν είναι να φτάσεις ψηλά. Μαγκιά είναι να μείνεις εκεί και κανείς να μην μπορεί να σε φτάσει. Η στήλη που έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο, που έχει κλέψει τις καρδιές όλων και έχει αγαπηθεί (και μισηθεί από ανταγωνιστικές μέρες) είναι εδώ! Fridays at Glenti γιατί αξίζετε να έχετε το καλύτερο στην καλύτερη μέρα που έχει δημιουργηθεί ποτέ...

Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που έχουμε να τα πούμε και η αλήθεια αυτός ήταν και ο λόγος που απουσιάζαμε την προηγούμενη Παρασκευή. Όσα όμως και να άλλαξαν, τίποτα απολύτως δεν άλλαξε μέσα μας. Η στήλη είναι εδώ για να θυμίζει πως ό,τι και να γίνει, όσο δυνατά και να σε χτυπήσει η αδικία και το συμφέρον στο τέλος έρχεται πάντα... η Παρασκευή. Δεν είναι τυχαίο που το λέγαμε πάντα... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Σήμερα απολαύστε λατρεμένη Σκυλο-Παρασκευή, το ιδιαίτερο Friday Irrelevant Wisdom και το one-of-a-kind Friday Irrelevant Relevance. Τέλος, μια νέα στήλη με μεγάλες προοπτικές κάνει εμφάνιση. Το όνομα της τα λέει όλα... Friday Troll.


Σκυλο-Παρασκευή



Friday Irrelevant Wisdom



Friday Irrelevant Relevance



Friday Troll



by Louis


3 σχόλια:

  1. hahahahahahaha to Friday Troll ta spaeiiiiiiiiiii!! kai i skulo-paraskeui!!! well done louisss!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα! Τέλεια όλα! FRRRRRRRRR !!! Για λίγο μονάχα ξαποσταίνουμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή