Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Fridays at Glenti (08/03/13)


Καλημέρα γεμάτη χαμόγελα, πεταλουδίτσες, νεράιδες, μυρωδιές γιασεμιού και χρώματα όμοια της αντανάκλασης του ήλιου πάνω στην καταγάλανη θάλασσα. Κυρίες και κύριοι, η περιγραφή που μόλις τελείωσε δεν είναι παρά ένα average πρωινό Παρασκευής. Πάμε μαζί... FRRRRRRRRR!

Λόγω επαγγελματικού ταξιδιού η στήλη θα είναι κουτσουρεμένη. Δεν θα άντεχε, όμως, να σας αφήσει (και πάλι) μόνους και έτσι έχει προβεί σε μια προσεκτική επιλογή 2 στηλών και τίποτα άλλο. Μη μου ξινίζετε τη μούρη, το ξέρετε καλά... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.


FRarlem Shake

Η τρέλα που κατέκτησε τον κόσμο δεν θα μπορούσε από το να έχει και ελληνική γλεντο-παρουσία. Έχει δώσει, όμως, κανένας σημασία στα λόγια; Δεν χρειάζεται. Η στήλη όχι μόνο το έκανε για εσάς αλλά σας το δίνει και με οπτική ανάλυση για καλύτερη εμπέδωση...



FRom Fridays at Glenti with Love

Έχουμε καταντήσει γραφικοί αλλά ΝΑΙ και πάλι η πανωραία έχει το βάρος ακόμα μίας τόσο σημαντικής μέρας. Τα λόγια πάντα είναι περιττά μπροστά στην ομορφιά (μέσα και έξω) μιας γυναίκας.


FRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!


by Louis


4 σχόλια:

  1. suntomo alla akrws diaskedastiko to simerino Fridays at Glenti!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Μην μου ξινίζετε τη μούρη το ξέρετε καλά... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.'' Άσχετο, αλλά ήρθε στον νου μου το ''Μη μου ξυνίζεις εμένα την φατσούλα γιατί θα σε μπατσίσω κακή μαθητριούλα'' !!!

    Απορία: Απο που βγήκε το ''γαμώ το φελέκι σου'' ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχα! Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα Alejandro! Κωλο-terror-Ρίταααααα !!! FRRRRRRRR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή