Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Κάνει την εμπειρία του ταινία (video)


Όταν ο ηθοποιός Zachary Quinto (γνωστός από τις σειρές American Horror Story, Star Trek και Heroes) αποφάσισε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι από το καταφύγιο, δεν είχε ιδέα πόσες "προκλήσεις" θα είχε να αντιμετωπίσει. Νόμιζε ότι θα πήγαινε απλά εκεί, θα αποδείκνυε την αφοσίωσή του, θα συμπλήρωνε τις απαραίτητες αιτήσεις κλπ. και θα πήγαινε σπίτι του με το νέο μέλος της οικογένειάς του! Και όμως, τελικά τα πράγματα αποδείχθηκαν λίγο πιο πολύπλοκα από ό,τι περίμενε...

Ο Quinto βρήκε την ιστορία του αρκετά διασκεδαστική και θέλησε να την κάνει μια mini ταινία (short film) με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για να τα δωρίσουν στα καταφύγια υιοθεσίας του Los Angeles (με μια δυνατή πρώτη καμπάνια συγκεντρώθηκαν πάνω από 30.000 δολάρια!).

"Η ιστορία μπορεί να φανεί σχετικά οικεία σε όσους έχουν σώσει ή φιλοξενήσει κατά καιρούς σκυλιά", δήλωσε ο Quinto. Είναι, επίσης, και μια υπερβολική εκδοχή της προσωπικής ιστορίας του Quinto, στο πώς κατέληξε και επέλεξε τον δικό του σκύλο, Noah, αλλά αντιπροσωπεύει λίγο και την πραγματικότητα του τι αντιμετώπισε μέχρι να τον επιλέξει!

"Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα διασκεδαστικό φιλμ, εμπνευσμένο από τις τόσο αστείες, και όμως αληθινές, εμπειρίες που αποκτά κανείς στην προσπάθειά του να υιοθετήσει έναν σκύλο για πρώτη φορά!", λέει ο Quinto. "Παράλληλα, όμως, θέλαμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο σχετικά με το πως εμείς μπορούμε να σώσουμε τα ζώα,  αλλά και να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να επιλέξουν την υιοθεσία αντί να αγοράσουν έναν σκύλο. Υπάρχουν τόσα πολλά, όμορφα σκυλιά που χρειάζονται ένα σπίτι. Η ουσία αυτού του φιλμ είναι το πόση χαρά αλλά και χιούμορ μπορεί να υπάρξει στη διαδικασία της προσπάθειας μας να βρούμε έναν σκύλο ο οποίος θα είναι το τέλειο ταίρι για εμάς!".




πηγή: lifewithdogs.tv

2 σχόλια: