Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Oscars at Glenti! (And the Oscar goes to...)


Το ετήσιο ξενύχτι μας άξιζε τον κόπο κι αυτό γιατί φέτος τα Oscars ήταν - ίσως - τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Σ' αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Seth MacFarlane που παρουσίασε τα βραβεία.

Στα δικά μας τώρα, η βραδιά είχε έξτρα κίνητρο για τους αναγνώστες και τους συντάκτες του Γλεντιού που προέβλεψαν τους νικητές στον διαγωνισμό Oscars at Glenti! Οι επικρατέστερες προβλέψεις του Γλεντιού πέτυχαν 13/21 κατηγορίες. Ποιοι, ήταν, όμως, οι νικητές του διαγωνισμού;

And the Oscar goes to...

Κώνσταντίνος Ν.

Ο Κωνσταντίνος, φανατικός αναγνώστης του Γλεντιού, βρήκε 16/21 κατηγορίες και σε λίγες μέρες θα κοσμεί με τη φάτσα του το Γλέντι για έναν ολόκληρο μήνα (θεέ μου, τι έπαθλο!).

Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στον...

Κώστας Μ.

Ο Κώστας, ο ένας εκ των τριών dudezz, είχε δηλώσει ότι ήθελε ένα μετάλλιο. Άγγιξε τη νίκη με 15/21 κατηγορίες, μόλις μία πίσω από τον νικητή. Άξιος!

Και το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον...

Alejandro

Ο Alejandro, το αφεντικό του Γλεντιού, ένας από τους μεγαλύτερους σινεφίλ της Γλεντο-παρέας, έδωσε τη μάχη του και κατάφερε με 14/21 σωστές προβλέψεις να βρεθεί στην τριάδα των νικητών!


Τέλος, ας κλείσουμε με μερικά βίντεο από τη χθεσινή βραδιά...

Οι νικητές της βραδιάς


Ο λόγος τους Ben Affleck


Οι καλύτερες ατάκες του Seth MacFarlane


Η Jennifer Lawrence σε συνέντευξη στην οποία εμφανίζεται ξαφνικά ο Jack Nicholson
και η συνέντευξη της Anne Hathaway




10 σχόλια:

  1. Όσοι θέλετε να μάθετε πόσες προβλέψεις πετύχατε, γράψτε το εδώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανω κατω συμφωνω με τα βραβεία !! Με την μεγαλη διαφωνια του α γυναικειου που έπρεπε να πάει στην Emmanuelle Rivas (θα μου έδινε και την νίκη) . Επισης προσωπικα θεωρω καλυτερη ταινία το Django αν και ψηφισα το Argo για ψηφοθηρικους λόγους... Γενικα είχε πολύ πλάκα το όλο event , και πιστεύω ότι πρέπει να καθιερωθεί !!! Συγχαρητήρια στον Νετς για την νίκη, και στον Breed για το ασημένιο. Και πανω απ όλα, συγχαρητήρια στον Dom για την οργάνωση και πραγματοποίηση της ιδέας !! Είχαμε συμμετοχες ενεργές μέχρι και από Ισπανούς κάτοικους της μεγάλης Βρετανίας.

    Άντε και του χρόνου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και στον Alejandro για την ωραία ιδέα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧΧΧΧΧ Αννουλλλλλλα! μου κόστισε τη τρίτη θέση :(

    Θα συμφωνήσω με Αλέχο για το πρώτο γυναικείο ρόλο!

    Ωραία χρονιά με ωραίες ταινίες.... Συγχαρητήρια στα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ανησυχούσα για το όνομα!
    συγχαρητήρια στους καλύτερους.
    και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που χωρίς αυτήν δε θα ήμουνα εδώ σήμερα να πάρω αυτό το βραβείο,την κοπέλα μου που στις δύσκολες στιγμές ήταν δίπλα μου, το σκυλάκι μου γιατί είναι τρελό!, το γλέντι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να πάρω ένα βραβείο και να καυχιέμαι όλο το χρόνο ότι ξέρω καλύτερα από όλους ποια ταινία πρέπει να δούμε σε σινεμά και dvd και τους φίλους μου που παίξανε και χάσανε και θα γίνουν αντικείμενα ειρωνείας και χλευασμού τους επόμενους μήνες! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία για το ότι κατάφερε να βρει τις 16 επιλογές μου και ελπίζω του χρόνου να πάει λίγο καλύτερα! Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον είναι βλέπετε μια συγκινητική στιγμή για εμένα!

    Σας ευχαριστώ πολύ όλους αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να βάλω τη φωτογραφία μου για ένα μήνα στο γλέντι δεν το θεωρώ σωστό ακούγεται κάπως ψωνίστικο...Μου αρκεί η νίκη!

    Και του χρόνου στα γενέθλια του συντάκτη Λούη ή λίγο πιο μετά ή πιο πριν να είμαστε όλοι καλά να ξαναπαίξουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεέ μου, τι χλευασμό έχει να δεχτεί η παρέα από τον νικητή! χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τίποτα λιγότερο από τον Mr Fridays at Glenti 2012... ελπίζουμε να ανακάμψει και εκεί η πορεία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχα Νετς!! Πάντα λιτός και απέριττος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή