Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η παράγκα του Δομήνικου !!!


Έτσι κερδίζει ο "κύριος" Δομήνικος τις μάχες! Αλλάζει την ώρα κατά το δοκούν καθώς είναι admin του Γλεντιού! Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του από τον διαγωνισμό FRRRRRRRR!



8 σχόλια:

  1. Επειδή σέβομαι τον ιερό θεσμό θα μπω στον κόπο να απαντήσω στη Δανάη που θα έπρεπε ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ για τη λάσπη που πετάει στο πρόσωπο μου!

    1. Το ρολόι του shoutmix δεν αλλάζει στα δευτερόλεπτα. Μπορώ να διαθέσω τους κωδικούς στον Λούη να μπει να το ελέγξει και μόνος του. Οπότε σε ό,τι αφορά την κατηγορία, τελειώσαμε.

    2. Εγώ ο ίδιος ήμουν αυτός που μπήκα στον κόπο να θυμίσω τον διαγωνισμό στις 12 παρά στη Δανάη ωστέ να είναι παρούσα. Για να μην έχουμε τη συνηθισμένη απουσία των τελευταίων εβδομάδων. Η ίδια το είχε θυμηθεί από μόνη της αλλά η πράξη μου δείχνει τις προθέσεις μου.

    3. Από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα στον θεσμο είναι οι μπλόφες. Εγώ μπλόφαρα στη Δανάη ότι και καλά το ρολόι πλέον πάει just με τα άλλα ρολόγια ώστε να καθυστερήσει το FRR της. Αν οι μπλόφες απαγορεύονται τότε δέχομαι να χάσω τη νίκη μου. Αλλά μαζί θα χάσει και ο θεσμός ένα μεγάλο μέρος της πλάκας του. Ό,τι πει ο Λούης.

    Υ.Γ: Λούη σκέψου και τον ομαδικό διαγωνισμό με ομάδες 3-3 που είπε και ο Νετς! Θα δώσει κι άλλο στον θεσμό!

    Υ.Γ 2: FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1oν) ειχα μπει στο chat απο τις 11:50 Και κλασσικα το ρολόι μου πηγαινε πιο μπροστα απο του γλεντιου καποια δεύτερα ! ΞΑΦΝΙΚΑ το ρολόι του γλεντιου πηγε πιο μπροστα ! και για την ακριβεια πηγε 6-7 δευτερα πιο μπροστα γτ ειχα βαλει χρονομετρο για να συγχρονιστω (ναι , δεν εχω ζωη)! ολα τα αλλα που λετε κυριε ντομ για το 1ο σκελος τα ακουω βερεσε !

    2ον)ισχυει με ενημερωσε αλλα ημουν ΗΔΗ ετοιμη (τρομαρα μου)
    αλλα ασε τις αμπελοφιλοσοφιες οτι σκεφτηκες εμενα ! δεν σαρεσει να τρεχεις μονο με εναν αντιπαλο ! ηθελες να ριξεις κουβα σε περισσοτερους ! ΑΤΙΜΕ ! :P

    3ον)ειδες οτι η μπλοφα σου (εαν ηταν μπλοφα) δεν επιασε διοτι σου πα οτι παει πιο μπροστα ! απο κει κ περα ΚΑΝΕΙΣ κυριε δεν μπορει να μου επιβεβαιωσει εμενα οτι δεν αλλαξες το ρολόι του γλεντιου συμφωνα με το δικο σου ρολόι το οποιο ειναι κ σκανδαλο !

    4ον) μη με μπερδευετε με τα διαδικαστικοτεχνολογικα ειμαι πανασχετη ! εγω κρινω το αποτελεσμα και το αποτελεσμα φωναζει ΣΑΜΠΟΤΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΠΟΤΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο: το δικό μου comment φωνάζει FRRRRRRRRRRRR και της Δανάης ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hahahahahahahahahahahahaha

    egw vlepw mia kathari niki Dom

    mou arese i idea gia 3 Vs 3

    Rules:
    1. nikitria omada tha einai auti pou tha kanoun prwtoi kai oi 3 simbaiktes fr.

    2. epipleon apo kathe omada tha metrountai mono ta 3 prwta fr (gia apofigi pollaplwn fr).

    parakalw dilwste simmetoxi me tis omades sas edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. more Rules

    3. i nikitria omada pairnei 3 vathmous enw i xameni 0

    4. o prwtos pou tha kanei fr tha dinei stin omada tou akoma 1 vathmno aneksartita me to an i omada tou nikisei i xasei sto diagwnismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5. se periptwsi pou apo mia omada den mbei kaneis ston kopo na kanei fr (mexri tis 03:00 tis paraskevis) tha tis afaireite 1 vathmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή