Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο Πάγκαλος και οι Χαμένοι του...


Πίστευα πως - μετά από χρόνια καριέρας στο facebook - δεν θα με συντάρασσε πια τίποτα. Πόσο γελασμένη ήμουν... Εκεί, λοιπόν, που χαζολογούσα στο news feed, βλέπω με τρόμο την ανάρτηση μιας φίλης με μια φωτογραφία που ανάφερε πως της είχαν στείλει e-mail από το γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου το οποίο προωθούσε το νέο επίτευγμα του... ένα βιβλίο. Και όχι, δεν είναι βιβλίο σχετικά με την πολιτική. Είναι μυθιστόρημα (;) !!!

Το συνοδευτικό κείμενο του e-mail είναι: "Όλοι γνωρίζουν τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Τώρα η πρώτη του συλλογή διηγημάτων είναι γεγονός. Γράφει ιστορίες ανθρώπων που παγιδευμένοι στη μοίρα - ή κάποιες φορές και στις επιλογές τους - τελικά χάνουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο το παιχνίδι. Ακόμα κι όταν φαίνεται ότι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πατήσουν γερά για να σταθούν ξανά όρθιοι, ένα φύλλο, ένα θρόισμα, μια ανάσα αρκεί για να πέσουν ξανά. Losers γιατί έτσι το 'φερε η τύχη, losers γιατί έτσι το έφεραν οι επιλογές τους. Χαμένοι..."



2 σχόλια:

  1. ο Πάγκαλος ήταν στο ΠΑΣΟΚ άπειρα χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση άπειρα χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε ξανά και ξανά την ευκαιρία από τον κόσμο να πετύχει και πάντα δεν το κατάφερνε. Άρα το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο losers. Άρα; ΑΡΑ; Άρα δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Πάγκαλο για να γράψει το συγκεκριμένο μυθιστόρημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή