Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Want: Go Love your own city t-shirt!


Αααχ, Χριστούγεννα πάλι, ε; Χαρά, ευτυχία, τραγούδια, φαγητά, αγαλλίαση, οικογενειακές στιγμές...

Έλα, κομμένες οι μαλακίες, τα Χριστούγεννα είναι τα δώρα. Μάλιστα, λέει, στις 26 είναι της Αγίας Μαϊμούς οπότε παίρνω και διπλό δώρο. Αυτά είναι. Ε, ρε, κάτι γλέντια που θα κάνουμε στη ζούγκλα.

Με αφορμή την επερχόμενη εποχή του χρόνου, επιστρέφω και στη στήλη Want! Θα ομολογήσω ότι το σημερινό "θέλω" μου δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή μου. Οπότε, αν κάποιος σκέφτεται να μου πάρει δώρο, μπορεί να ανατρέξει στα υπόλοιπα ή ακόμα καλύτερα να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να του μεταβιβάσω προσωπικά (ναι, καλά ακούσατε, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, σας δίνω την ευκαιρία να μου μιλήσετε βρε!) την επιθυμία μου.

Αρκετά με τα εισαγωγικά. Το σημερινό κομμάτι είναι ένα απλό μπλουζάκι αξίας 18$ (γύφτουλες, 12 ευρώ δώρο θα μου πάρετε;). Αυτό που μου αρέσει είναι ότι εκφράζει το έμφυτο hating που μου βγαίνει προς πολλά πράγματα σε αυτόν τον μίζερο κόσμο. Και επειδή δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το να βγάζεις τη μιζέρια σου παρά όταν όλοι είναι χαρούμενοι, το επιλέγω τώρα!


Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ!

Ε, μα με κουράζουν όλοι που πάνε σ' ένα μέρος και παίρνουν αμέσως μπλούζα "I love Paris", "I love London", "I love NYC". Άσε μας ρε μπαστουνόβλαχε, είχες και στο χωριό σου NYC; Ε μα πια, με βγάζετε από τα ρούχα μου μερικοί!

2 σχόλια: