Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Fridays at Glenti (28/12/12)


Κυρίες και κύριοι, καλή σας μέρα! Καλωσορίσατε στο τελευταίο Fridays at Glenti της χρονιάς 2012. Μιας χρονιάς όπου η στήλη ξεκίνησε καθόλου δειλά αλλά με τόλμη και πολύ σύντομα εδραιώθηκε όχι μόνο στις καρδιές σας - τις οποίες κρατάει σφικτά - αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα, με τη φ(ρ)ήμη της καλύτερης στήλης στον κόσμο.

Εμπρός λοιπόν καημένοι υποστηρικτές άλλων ημερών, ζηλέψτε μας! Αφού κατά βάθος το ξέρετε πως δεν περιμένετε καμιά άλλη μέρα να έρθει όπως περιμένετε την Παρασκευή!

Και αν κοιτάτε πίσω στο 2012 και σας πιάνει μια στεναχώρια με όλα αυτά που περάσατε, μη μασάτε, το ξέρετε καλά πια... τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή.

Γελοιο-Παρασκευο-Γραφία


Friday Irrelevant Wisdom (1)


Friday Irrelevant Wisdom (2)


Friday Season Special


Correct Friday Movie Meaning


Ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε. Μάλλον πολύ βαριά η λέξη "αποχαιρετισμός", όμως η στήλη έτσι νιώθει κάθε φορά που πρέπει να τελειώσει. Το δύσκολο 2012 φεύγει και τη θέση του παίρνει ένα - απ' ό,τι φαίνεται - πιο δύσκολο 2013. Δεν μασάμε όμως. Έχουμε μάθει να μην το βάζουμε ποτέ κάτω και να αγωνιζόμαστε. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο 2013 μας περιμένουν 52 ολόκληρες Παρασκευές. Καλή χρονιά σε όλους !!!


by Louis


5 σχόλια:

  1. FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!

    Ευχαριστούμε τη στήλη του Λούη για όλα όσα μας χάρισε το 2012! Το Fridays at Glenti είναι η στήλη που ενώνει τους συντάκτες του Γλεντιού περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

    Στο σημερινό μου άρεσαν όλα. Μάλλον, πιο πολύ απ' όλα το Tech companies as Christmas icons!

    Υ.Γ 1: Σήμερα γυρίζει το αφεντικό. Τυχαίο; Δε νομίζω!
    Υ.Γ 2: ΠΑΟ - Ζαλγκίρις σήμερα. Για να δούμε πως θα κλείσει τη χρονιά η μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. frrrrrrrrrrrr gia to afentiko!!!!!

    PAO eukolaki, me 13 pontous tha kerdisoume :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή