Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο στρατιώτης και ο σκίουρος


Όταν διαβάσατε τον τίτλο του άρθρου μου, νομίσατε ότι θα δείτε κάποιο ωραίο παραμύθι, έτσι; Λάθος! Αν θέλετε ιστορίες, φανταστικές και μη, έχουμε τον μοναδικό Nets στο Γλέντι να επιληφθεί του θέματος. Εγώ προς το παρόν θα περιοριστώ σε πραγματικά γεγονότα. Είναι, πάντως, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, χαρά, ευτυχία, αγάπη και όλα τα κλισέ!

Είναι γνωστό και από τη ράτσα μου ότι είμαι φιλόζωος. Στο παρελθόν έχω καταπιαστεί με αρκετά ζώα, τόσο στα άρθρα μου, όσο και στην πραγματική ζωή. 25 χρόνια στη ζούγκλα τώρα, καταλαβαίνετε ότι πολλά έχουν δει τα μάτια μου.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια ιστορία από τη Λευκορωσία! Μέχρι εκεί έχει φτάσει η χάρη μου! Κάποιοι στρατιώτες, λοιπόν, στη Λευκορωσία βρήκαν ένα μισοπεθαμένο σκίουρο και τον φέρανε στον ανθυπασπιστή τους. Εκείνος, αντί να τον παρατήσει να πεθάνει, τον μάζεψε, τον τάιζε σαν μωρό κάθε 4 ώρες και κατάφερε να τον σώσει. Πλέον, έχει παρατήσει τον στρατό και δουλεύει ως ταξιτζής. Δεν έχει ξεχάσει, ωστόσο, τον μικρό του φίλο, ο οποίος τον συντροφεύει σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητάς του!





1 σχόλιο:

  1. Η 3η και η 8η φωτογραφία δεν υπάρχουν! Είναι μεγάλος star ο σκιουράκος! Μπράβο στον άνθρωπο... God Bless Belarus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή