Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Help us to help them! Xmas Bazaars | Kat & dogs


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και - όπως κάθε χρόνο - έτσι και φέτος τα φιλοζωικά σωματεία πραγματοποιούν bazaar με στόχο - αφενός να μαζέψουν κάποια χρήματα για την ενίσχυση του έργου τους - αλλά και για να ενημερώσουν τον κόσμο για το ποιο είναι το έργο αυτό και το πώς μπορούμε όλοι μας να συμβάλλουμε, είτε οικονομικά είτε με εθελοντική εργασία είτε ακόμα και με διάδοση της γνώσης.

Παραδείγματος χάριν:

- ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ τα σκυλάκια σας, δεν υπάρχει λόγος για περισσότερες αδέσποτες ψυχές με αβέβαιο μέλλον...
- ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ σκυλιά από pet shop, υπάρχουν τόσα άλλα αδεσποτάκια που σε περιμένουν να τα γνωρίσεις και να τους δώσεις ένα σπίτι!
- Φέτος τα Χριστούγεννα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ σκυλάκια ή γατάκια απλά και μόνο επειδή περάσαμε έξω από τη βιτρίνα ενός pet shop και τα βρήκαμε γλυκούτσικα! Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι ιδιοκτήτες! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΤΡΙΝΑ και δεν μπορούμε να τα αφήσουμε απλά και μόνο επειδή τα βαρεθήκαμε ή τα βρήκαμε σκούρα! Και πολλά άλλα...


Σας παρουσιάζω κάποια από τα bazaars των φιλοζωικών σωματείων που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες.

Επισκεφθείτε τα bazaars, γνωρίστε τη δράση τους και δείτε ποιοι τετράποδους φίλοι τους δίνονται προς υιοθεσία / φιλοξενία, συμμετέχετε στα διάφορα events που θα υπάρχουν σε κάποια από τα bazaars, ανακαλύψτε τις διάφορες εκπλήξεις που όλοι έχουν εξασφαλίσει για όλους εμάς και - αν μπορείτε - αγοράστε και κάτι ή γίνετε εικονικός γονέας για ένα από τα σκυλάκια ή γατάκια που έχουν ανάγκη!

Και το πιο σημαντικό: ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Τα bazaars, το έργο τους, το μήνυμα, τη στάση ζωής απέναντι στα ζώα.


1. ΣΠΑΖ

Σας προσκαλούμε στο 26ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΣΠΑΖ που θα γίνει στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού (πρώην Αμερικάνικη Βάση).

Με μεγάλη μας χαρά φέτος φιλοξενούμε τους:

- Make a wish, που εδώ και χρόνια είναι κοντά σε παιδιά 3-18 ετών που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας εκπληρώνοντας ευχές τους.
- το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ "ΕΡΜΗΣ".
- την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία.
- το Σύλλογο προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής "ΑΝΙΜΑ".
- τον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών.
- τον εθελοντικό οργανισμό "Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού".
- τον Περιβαλλοντικό σύλλογο "Ώρα για δράση".

Παράλληλες Δράσεις:

- Διαγωνισμός "SPAZ Chef"

Σου αρέσει η μαγειρική; Αν ναι, ετοίμασε την αγαπημένη σου χριστουγεννιάτικη ή μη συνταγή και μπες στην κλήρωση για μοναδικά δώρα.

ΥΛΙΚΑ: Καλή διάθεση, όρεξη για μαγειρική, αγάπη για τα ζώα!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ετοιμάζεις τη συνταγή που επέλεξες. Φέρνεις αυτό που ετοίμασες το Σάββατο 15 ή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο bazaar μας και το προσφέρεις στο μπουφέ μας. Έτσι βοηθάς και τον ΣΠΑΖ να βοηθήσει τα αδέσποτα καθώς εμπλουτίζεις το "menu" του bazaar μας. Μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για υπέροχα δώρα!

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος SPAZ Chef;

- Πολλές εκπλήξεις και για τους μικρούς μας φίλους! Ένα ξωτικό έρχεται από πολύ - πολύ μακριά! Ελάτε να το βοηθήσετε να κατασκευάσει κάρτες και δώρα για όλα τα παιδάκια! Για μικρούς και μεγάλους... από 2 έως 92 ετών! Αν είστε αρκετά άτακτοι, μπορεί να σας βάψουμε και εσάς ξωτικό!

- Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο bazaar μας 11.00 - 13.00, μαζί μας η Ελεάννα Πάσχου (Δημιουργική Απασχόληση). Την ευχαριστούμε τόσο πολύ που θα είναι μαζί μας.

Ελάτε να βοηθήσετε τον ΣΠΑΖ να βοηθήσει τα αδέσποτα και να γνωρίσετε τη δράση, το έργο τόσων σωματείων, φιλανθρωπικών, φιλοζωικών, περιβαλλοντικών.

Από τις 15 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ.
Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού (πρώην Αμερικάνικη Βάση).
Σας περιμένουμε !!!


2. STRAY LIFE

9 Δεκεμβρίου 2012
Κολοκοτρώνη 25, Στοά Πραξιτέλους, Αθήνα.
11.00 π.μ - 11.00 μ.μ.

Μην χάσετε το Christmas Bazaar της Αδέσποτης Ζωής στο Bartesera στις 9 Δεκεμβρίου 2012.

Ψάξαμε και βρήκαμε τον πιο "Χριστουγεννιάτικο" χώρο του κέντρου της Αθήνας και οργανώνουμε μαζί σας μία υπέροχη ημέρα με πολλές εκπλήξεις, πολύ εθελοντισμό, πολλή βοήθεια για τα ζώα της Αδέσποτης Ζωής, αλλά - πάνω απ' όλα - πολλή αγάπη!

Μη χάσετε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Αδέσποτης Ζωής, με βασικούς χορηγούς το attrattivo και το bartesera, και εμείς σας υποσχόμαστε να κάνουμε ότι περνά από την... πατούσα μας για να περάσετε καλά και να βρείτε τα πιο χλιδάτα δώρα στις πιο φθηνές τιμές για όλους εσάς αλλά και τους φίλους σας.

Στον χώρο που μας έχει διατεθεί θα μπορέσετε να βρείτε ρούχα καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα, είδη δώρων, τα προϊόντα της Αδέσποτης Ζωής και πολλές ακόμα εκπλήξεις για εσάς τους δίποδους αλλά και τους τετράποδους φίλους σας!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, Bartesera, Κολοκοτρώνη 25, Στοά Πραξιτέλους, Αθήνα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για χορηγίες ειδών: 6955198048 και 6951656361 και στο events@stray-life.gr

Οι χορηγοί μας:

Bartesera | Attrattivo | Pedigree | Whiskas | Freshline | Ανθότοπος  | Le Nez Dans Les Casseroles  | Pets


3. ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Σάββατο 8/12 και Κυριακή 9/12, 10:00 - 20:00

SPORTS CAFE (πίσω από το κολυμβητήριο), Έβερτ και Κεφαλληνίας, Ηλιούπολη (τέρμα του λεωφορείου 237).

Στο bazaar μας θα βρείτε:

Χριστουγεννιάτικα είδη - Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα - Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι - Κοσμήματα και ρούχα για εσάς - Πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας - Ζεστό καφέ, υπέροχα γλυκά και φαγητά - Βιβλία και CD καθώς και τα καινούρια μπλουζάκια του σωματείου μας!

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ μας θα βρείτε: σπιτικά γλυκά, φαγητά και καφέ από τα χεράκια μας.

Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για τη δράση του Σωματείου και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία. Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων που για τα ζώα σας δεν είναι πια χρήσιμα αλλά για τα αδέσποτα ζώα είναι σημαντικά, όπως λουράκια, κουβέρτες, παλιά σπιτάκια / καλαθάκια / κλουβιά μεταφοράς, καθώς και τροφές.

Στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar μας θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια μας που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που θα επιλέξετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά.

Φέτος στο bazaar μας θα συμμετέχουν τα σωματεία:

- Γάτες Φλοίσβου
- Προστατεύω
- Σωματείο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας
- Ζωοφιλικός και Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Περάματος

Για το παζάρι μας στην Ηλιούπολη παίρνετε από τον σταθμό της Δάφνης το 237 και κατεβαίνετε στο τέρμα. Το ίδιο bazaar πραγματοποιήθηκε και το Σάββατο 1/12 και Κυριακή 2/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου).


Μάθετε περισσότερα:

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφες φαίνονται όλες οι εκδηλώσεις! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι άνθρωποι που συνεχίζουν - μέσα στην κρίση - να νοιάζονται για τέτοιους σκοπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή