Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Fridays at Glenti (23/11/12)


Κι όλο εσένα θέλω μόνο... για κανέναν δεν σηκώνω τώρα πια το ακουστικό...

Παρασκευή.

Μόνο εσένα και είμαι εντάξει... το ταβάνι έχει πετάξει δυο φ(ρ)ωτιές στον ουρανό...

Παρασκευή.

Πρώτα απ' όλα θα πούμε τις καλημέρες μας, θα σας καλωσορίσουμε στην καλύτερη μέρα του σύμπαντος και θα σας θυμίσουμε πόσο τυχεροί είστε που διαβάζετε την καλύτερη στήλη που έχει γραφτεί ποτέ... Fridays at Glenti.

Μελαγχολήσαμε; Ρε, τι λέτε; Μη ξεχνάτε... τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!

Να μιλήσουν οι εικόνες παρακαλώ...


Black Friday

Black Friday (ελληνιστί Μαύρη Παρασκευή) είναι η μέρα που ακολουθεί την ημέρα των ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είναι ουσιαστικά η μέρα που ξεκινά επίσημα η Χριστουγεννιάτικη περίοδος αγορών. Δηλαδή σήμερα! Έτσι, οι - καταδιωκόμενοι από την καταναλωτική τους μανία - Αμερικάνοι κατασκηνώνουν μέρες ολόκληρες έξω από μαγαζιά μόνο και μόνο για να είναι πρώτοι και να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πρώτοι από τις μεγάλες προσφορές που προσφέρουν τα καταστήματα. Επειδή μάλλον σας ζάλισα, να το πούμε με απλά λόγια. Οι Αμερικάνοι μία μέρα ακριβώς μετά από την εθνική τους αργία, όπου ευχαριστούν ουσιαστικά τον Θεό γι' αυτά που έχουν, δίνουν πραγματικές μάχες (πέρσι ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου ένας υπάλληλος καταστήματος) για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα... Είπε κανείς κάτι για αγοραφοβία;







Σκυλο - Παρασκευές



Movie - Friday (Came a hot Friday)



Hilari-ous Friday



by Louis

5 σχόλια:

  1. Όταν είδα ότι σήμερα είναι η Black Friday, απλώς περίμενα να πάει πρωί για να δω πως θα την παρουσιάσεις! Η πρόταση σου "Οι Αμερικάνοι μία μέρα ακριβώς μετά (...) για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα" νομίζω τα λέει όλα.

    Στα υπόλοιπα της αγαπημένης μέρας, σήμερα ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ιταλία. Καλή ευκαιρία για το 2/2 της μέρας ή για επιστροφή στην κατάρα!

    FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Loipon anakoinwsi: "I kaliteri-stili-sto-simban (parolo pou giortazei alli mera) kanei mia eksairesi kai euxetai xronia polla stin terastia Fenia!"

    Telos na min ksexasoume... Dom ti egine simera??? Mipws i stili exei ksekinisei na rollarei??? 2 stis 2 nikes! e andiamo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E oxi terastiaaa!! Euxaristw polu polu ti stili fridays at glenti k to suntakti tis loui ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή