Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Fridays at Glenti (09/11/12)


Ο χειμώνας αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. Τα σύννεφα μένουν για περισσότερο χρόνο στον ουρανό. Τα δε σύννεφα του οικονομικού ουρανού και του δυσοίωνου μέλλοντος δεν λένε από καιρό να φύγουν. Και τι ζητά ο φουκαριάρης ο λαός; Κάπου να ακουμπήσει. Κάτι να τον κάνει να ξεχαστεί – να μην ξεχάσει! – απλά να ξεχαστεί. Ναι, ξέρετε που το πάω και ξέρετε πως μόνο αυτή μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά. Κυρίες και κύριοι, σας καλημερίζω σε μια ακόμη αγέρωχη Παρασκευή. Κι ακόμη καλύτερα σ' ένα ακόμη - σίγουρα απολαυστικό - Fridays at Glenti.

Πάμε, λοιπόν, φοράμε το καλύτερο μας χαμόγελο γιατί η καρδιά μας το ξέρει πως ό,τι και να γίνει... τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!

Σήμερα η στήλη  Fridays at Glenti δείχνει το... καλό της πρόσωπο και στηρίζει μια φανατική της υποστηρίκτρια... Πως γίνεται αυτό; Ας ξεκινήσουμε παρακαλώ!


Celeb Friday



Friday Shop (Hat Edition)






Σκυλο-Παρασκευές



Friday supports Kat

Η στήλη έχει πληροφορηθεί για τα κατορθώματα της αγαπημένης της Kat και είπε να την εμψυχώσει αφιερώνοντας της όλες τις επόμενες φωτογραφίες...








by Louis


4 σχόλια:

  1. ahahahahahahahahahahahahahha, pethana me to Friday Supports Kat!...i deftera einai o adihristos tis paraskevis!!! FFFFFFFFFFFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR woohoo!!!!!! (I hate Mondays through Sundays indeed!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να είναι Σάββατο αλλά ποιος νοιάζεται; FRRRRRRRRRRRRR !!! Από το χθεσινό Fridays at Glenti ξεχωρίζω τη στήλη - tribute - στην Kat και συγκεκριμένα:

    1. τις κοτούλες στο παράλληλο σύμπαν!
    2. τον σκυλάκο κάτω από τα σκεπάσματα!
    3. τον Bart από τους Simpsons!

    FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή