Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Έλεγε ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης και συνελήφθη


Τα ψέματά του ήταν άξια παραδειγματικής τιμωρίας: ένας 24χρονος Καναδός που εμφανίστηκε μεθυσμένος σε γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων πέρασε τη νύχτα στο κελί επειδή έλεγε στα παιδάκια ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει.

"Είναι πραγματικά αχαρακτήριστο το γεγονός ότι κάποιος θα τολμούσε, και μάλιστα τέτοιες μέρες, να πει στα παιδιά ότι ο Άη Βασίλης δεν είναι πραγματικός - κάτι με το οποίο θα μπορούσαμε φυσικά να διαφωνήσουμε" είπε στην εφημερίδα Toronto Star εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Κίνγκστον.

Στην παρέλαση που διοργανώνει κάθε χρόνο η πόλη προς τιμήν του Άη Βασίλη, ο μεθυσμένος νεαρός εμφανίστηκε έχοντας βάλει ζελέ στα μαλλιά του ώστε να μοιάζουν με κέρατα.

Μετά τη σύλληψη και τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, αποδείχθηκε ότι ο ψεύτης είχε καταδικαστεί και για προηγούμενη, αδιευκρίνιστη παρανομία και επιπλέον είχε παραβιάσει τους όρους της αστυνομικής επιτήρησης.

Ο νεαρός κατηγορείται τώρα για δημόσια αναστάτωση υπό την επήρεια μέθης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Άη Βασίλης προτίθεται να καταθέσει μήνυση.


πηγή: philenews.com

4 σχόλια:

  1. Κοίτα ψέματα που έλεγε ο φαφλατάς! χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ο μεθυσμένος νεαρός εμφανίστηκε έχοντας βάλει ζελέ στα μαλλιά του ώστε να μοιάζουν με κέρατα."

    ΘΕΟΣ!!!! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή