Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Fridays at Glenti (26/10/12)


Το ξέρετε καλά πως η μέρα είναι έτσι και αλλιώς γιορτινή αφού ξημέρωσε μια ακόμη πολυαγαπημένη, πανωραία Παρασκευή. Και εκεί που ο υποφαινόμενος βρίσκεται στο συνηθισμένο εξωγήινο επίπεδο ευφορίας (λόγω ημέρας), έρχεται καπάκι και μια ακόμη τεράστια γιορτή να ενδυναμώσει τα συναισθήματα του! Σήμερα λοιπόν γιορτάζει η Mrs Fridays at Glenti και το μόνο που μας μένει είναι να της ευχηθούμε όλοι μαζί. Πάμε λοιπόν. Με το 3...

1...
2...
3...
Φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρόνια Πολλά Δήμητρα !!!

Τι κι αν τα σύννεφα είναι μαύρα τόσο στην καρδιά σας όσο και στον ουρανό; Τι κι αν η καταιγίδα δεν θα διστάσει να ξεσπάσει; Τι κι αν γίνετε μούσκεμα; Πολυλατρεμένοι φανατικοί υποστηρικτές, αφού το ξέρετε... τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!

Η ταξιδιωτική στήλη μας συνεχίζει και σήμερα. Ποια είναι η τυχερή πόλη; Κάντε λίγη υπομονή και καθίστε αναπαυτικά πίσω, μόλις ξεκίνησε ένα ακόμη Fridays at Glenti!


Mother Nature Friday



Friday Ad



Γελοιο-Παρασκευο-γραφία



Σκυλο-Παρασκευές (Special guest: Boo)



Friday's Travel - Frrrrresno

Χα! Σίγουρα η στήλη σας έπιασε αδιάβαστους. Τι είναι τούτο πάλι; Πόλη; Χωριό; Χώρα;

Τι να κάνουμε, έτσι είναι οι καταπληκτικές στήλες, παρ' όλο που βρίσκονται έτη φωτός μπροστά, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μεταφέρουν γνώσεις στους αναγνώστες τους. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να ήταν η στήλη που είναι αφιερωμένη στην ΥΠΕΡμέρα. Να σας παρουσιάσουμε λοιπόν το Φρέσνο.

Το Φρέσνο είναι μία πόλη στη κεντρική Καλιφόρνια. Είναι έδρα της κομητείας του Φρέσνο. Έχει 510.365 κατοίκους και είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στη Καλιφόρνια, η μεγαλύτερη πόλη στην ενδοχώρα της Καλιφόρνια και συνολικά 34η μεγαλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πόλη είναι χτισμένη στην κοιλάδα του ποταμού Σαν Χοακίν στο Σέντραλ Βάλεϊ της Καλιφόρνιας. Η κεντρική θέση της έχει ως αποτέλεσμα να είναι τόσο κοντά σε μεγάλες πόλεις όσο και περιοχές αναψυχής. Η πόλη δημιουργήθηκε κατά τον "πυρετό του χρυσού" στη Καλιφόρνια, στο μέσο του 19ου αιώνα.

Ας τη γνωρίσουμε όμως και φωτογραφ(ρ)ικά!







by Louis


4 σχόλια:

  1. FFFFFFFFFFFrrrrrrrronia polla sti dimitra! wraio to friday's travel me to fresno! mou thimizei sidomografia tou fredo espresno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάεχει Fredo Espresno Kat. Υπάρχει, όμως, Freddo Espresso! :P

    Και μετά από αυτό το σχόλιο, έχω να πω ένα τεράστιο FRRRRRRRRΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Mrs. Fridays at Glenti! Να τη χαίρεται ο Mr. Fridays at Glenti. Και σύντομα συντάκτρια!

    Σήμερα ξεχωρίζω τη γελοιο-Παρασκευο-γραφία και την carte postale του Fresno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dom ti egine??? Ti exeis na peis twra?? Mia signwmi estw?

    Mipws i stili katafere na kseperasei ton kako tis daimona?? PAO +18 kai den eimai kala!!!

    Nomizw i stili exei episima aggiksei tin teleiotita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχα! δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά αυτό ήταν το πρώτο αποτέλεσμα που πήραμε Παρασκευή. Οπότε, δυστυχώς, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αυτό ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα! χαχαχα... Έχουμε, όμως, πίστη στη μέρα και στην ανατροπή και αυτού του μειονεκτήματος. Και για να δείξω ότι δεν είμαι προκατειλημμένος, δηλώνω ότι χθες τον ΠΑΟ τον έπαιξα στο στοίχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή