Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Fridays at Glenti (05/10/12)


ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ !!!!!!!

Αχόρταγοι φίλοι της καλύτερης μέρας της εβδομάδας, καλή σας μέρα! Το θέμα είναι απλό: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Και γίνετε ακόμη πιο απλό: Fridays at Glenti! Κι αν κάποιος σας πίεσε λιγουλάκι περισσότερο, κι αν είστε έτοιμοι να λυγίσετε, ίσως κάποιο άγχος στη δουλειά / στο σχολείο, μη μασάτε γιατί τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!

Σήμερα θα έχουμε τις κανονικές στήλες, συν μια επιπλέον ενότητα που θα ονομάζεται BAFR. Τα αρχικά κρύβουν και τη σημασία της ενότητας και σημαίνουν “Boasting About FRFRiday αν προτιμάτε). Με απλά λόγια θα είναι μια ενότητα καθαρής περιαυτολογίας για τη στήλη και τα όσα έχει πετύχει καθώς επίσης και ό,τι έχει να κάνει με την πανωραία Παρασκευή.


Παρασκευο-Meme



Σκυλο-Παρασκευές



F(rrr)uck This Shit - Friday



Celeb-Friday



BAFR

Google. Η γνωστή μηχανή αναζήτησης. Κάποιος μπορεί μάλιστα να υποστηρίξει βάσιμα ότι είναι ίσως η καλύτερη μηχανή αναζήτησης. Εμείς θα αρκεστούμε στο ότι είναι μια πολύ καλή μηχανή αναζήτησης.

Πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης Google; Ουσιαστικά χρειάζεται να πληκτρολογήσουμε το link της (google.com) και στη συνέχεια, αφού μας εμφανίσει το γνωστό logo, εισάγουμε με πληκτρολόγιο αυτό που θέλουμε να αναζητήσουμε.

Τα αποτελέσματα επιστρέφουν σε εμάς σε δευτερόλεπτα (εξαρτάται πάντα από τη σύνδεση μας) και - χρησιμοποιώντας διάφορους αλγόριθμους - επιστρέφουν με σειρά συνήθως σημαντικότητας ή σχετικότητας.

Ας πάρουμε λοιπόν μια τυχαία φράση και να την αναζητήσουμε.

Κοιτάξτε το πρώτο αποτέλεσμα (από τα 3.620.000) και σας παρακαλώ μην κάνετε τάχα ότι ξαφνιαστήκατε επειδή χρειάστηκαν μόλις 0,14 δευτερόλεπτα για να μάθετε το αυτονόητο.



by Louis


3 σχόλια:

  1. hahahaha to BAFR DEN UPARXEI!!!! Keep on louis!!!
    fen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BAFR! "Με απλά λόγια θα είναι μια ενότητα καθαρής περιαυτολογίας". χαχαχαχαχαχαχαχα! f(rrrr)antastic Λούη! συνέχεια βγάζει λαγούς από το καπέλο της η στήλη! το έχω ξαναπεί, αλλά πραγματικά το Fridays at Glenti με έκανε να περιμένω την Παρασκευή πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο παρελθόν! υ.γ: ΑΓΑΠΩ Zach!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BARF for the win louis!pame kai gia to cheerleading tragoudi edw koda? (den tha kourastw na to lew...) episis, i photo me tin arkouda ligo me frikare.ti akrivws kanei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή