Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Παιδάκια φεύγουν ουρλιάζοντας από σινεμά


Μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία έζησαν περίπου 25 οικογένειες με τα παιδάκια τους στο Νότιγχαμ της Βρετανίας, όταν αντί για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Μαδαγασκάρη 3" που πήγαν να δουν, άρχισε να προβάλλεται κατά λάθος το θρίλερ "Παραφυσική Δραστηριότητα 4".

Μόλις έσβησαν τα φώτα, η ταινία ξεκίνησε με ένα διαμελισμένο πτώμα βουτηγμένο στο αίμα. Γρήγορα επικράτησε πανικός, καθώς οι μικροί θεατές άρχισαν να ουρλιάζουν από φόβο και μαζί με τους γονείς τους έτρεξαν αλλόφρονες προς την έξοδο.

"Ξεκίνησε η ταινία και σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ώσπου αναγνώρισα εικόνες από την πρώτη "Παραφυσική Δραστηριότητα" την οποία είχα δει πριν από χρόνια. Ήταν ένα φλασμπάκ της πιο τρομακτικής σκηνής εκείνης της ταινίας, με το αίμα να πιτσιλάει την κάμερα. Ολόκληροι άνδρες μπορούν να τιναχτούν επάνω, φαντάζεστε τον τρόμο σε αυτά τα παιδικά πρόσωπα" δήλωσε μία 32χρονη μητέρα που συνόδευε τον οκτάχρονο γιο της. Και πρόσθεσε: "Όλοι ήθελαν να βγουν έξω. Το μόνο που άκουγες ήταν παιδιά που φώναζαν και έκλαιγαν".

Εκπρόσωπος της αίθουσας Cineword ζήτησε συγνώμη για το μπέρδεμα των δύο ταινιών και το απέδωσε σε τεχνικό λάθος, διαβεβαιώνοντας ότι "ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί".

Προσκάλεσε, μάλιστα όσους γονείς δεν έφυγαν και είχαν την διάθεση, να παρακολουθήσουν το "Μαδαγασκάρη 3" μισή ώρα αργότερα. Επίσης τους επεστράφη το αντίτιμο όλων των εισιτηρίων προσφέροντας στους κοψοχολιασμένους θεατές, μικρούς και μεγάλους, επιπλέον δωρεάν εισιτήρια.


πηγή: philenews.com

3 σχόλια:

  1. pali kala pou den berdeftike kai me allou eidous tainia..ti na pw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μόλις έσβησαν τα φώτα, η ταινία ξεκίνησε με ένα διαμελισμένο πτώμα βουτηγμένο στο αίμα"

    είναι μακράν η κορυφαία είδηση που έχω δει εδώ και μέρες!! χαχαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή