Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Fridays at Glenti (03/08/12)


Καλημέρα! Καλημέρα σε όλους τους τρελούς οπαδούς της γιγάντιας αυτής ημέρας. Ναι, ναι ναι, ΝΑΙ !!! Σήμερα είναι μια ακόμη υπέροχη, μοναδική, γλυκιά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Κι ακόμη καλύτερα, βρίσκεστε σ' ένα ακόμη Fridays at Glenti!

Θα πούμε δυο λογάκια, απλά και κατανοητά. Σήμερα η στήλη οφείλει να είναι καλοκαιρινή. Και θα είναι. Καλοκαιρινή σημαίνει πάντα πιο χαλαρή*. Και θα είναι. Θα επικεντρωθούμε μόνο στο να (χαμο)γελάσουμε. Σκοτούρες και άλλες αηδίες κομμένες. Τέλος λέμε! Όλα ξεχνιούνται μ' ένα FRRRRRRRRR γιατί αρχίζουν δειλά - δειλά οι άδειες, οι διακοπές, αυτό που περιμένατε και ξέρετε πως σας αξίζει. FRRRRRRRRR γιατί τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!

* Όταν λέμε "χαλαρή" εννοούμε "bonus 2 ό,τι να 'ναι θέματα"


Ναζι - ΠαρασκευήΛιώνουμε για τις ΠαρασκευέςΓελοιο - Παρασκευο - γραφίαΑυγουστιάτικο Πανσεληνιακό ΦρρρεγγάριΑυγουστιάτικο Ποδοσφρρραιρικό Φρρρεγγάρι

Στάδιο: ΓΣΠ, Λευκωσία
Πέμπτη 02/08/2012
Παιχνίδι: ΑΠΟΕΛ Vs Aalesunds
Εννοείτε νίκησε ο ΑΠΟΕΛ με 2-1Ότι να 'ναι, φτάνει να είναι Παρασκευή (exhibit 1)Ότι να 'ναι, φτάνει να είναι Παρασκευή (exhibit 2)Καλές διακοπές σε όλους ή μάλλον καλές Παρασκευές σε όλους! Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέφρρρρρριο !!! :)


by Louis

3 σχόλια:

  1. To teleutaio o,ti na nai den uparxei! Hahaha
    Kales diakopes louii!! K min 3exnas ta mpratsakia sou :))
    Frrrenia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πούμε βέβαια ότι αν είχε παίξει το ΑΠΟΕΛ Παρασκευή θα έχανε γιατί αυτή είναι η Αχίλλειος πτέρνα της μέρας! χαχαχα! το exhibit 2 ήταν το καλύτερο κλείσιμο της στήλης για το καλοκαίρι! FRRRRRRRRRRRRRRR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή