Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

H Canalis στη θέση του σκύλου σας! | Kat & dogs


Έξυπνη καμπάνια από την PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) για να προωθήσει την προστασία των σκύλων από την ζέστη, ειδικά όταν οι ιδιοκτήτες τους τα αφήνουν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο με μόνο μια μικρή χαραμάδα ανοιχτή στο παράθυρο.

Συγκεκριμένα, στην διαφήμιση αυτή το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, Elizabetta Canalis παίρνει τη θέση ενός σκύλου που κλειδώνεται σ' ένα αυτοκίνητο μία ζεστή μέρα του καλοκαιριού!

Η PETA φημίζεται για τα πρωτότυπα και προκλητικά διαφημιστικά που χρησιμοποιεί για να προωθήσει τους σκοπούς της, ενώ, σύμφωνα με το site της, είναι η μεγαλύτερη οργάνωση στον κόσμο για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων (γι' αυτό και η θέση της αυτή της επιτρέπει να χρησιμοποιεί ακόμα και stars όπως στη συγκεκριμένη διαφήμιση).

Dogs can suffer from hearthstroke and die in a matter of minutes
when left in a car on a warm day.  In the summer leave your dog at home.

Προωθήστε, λοιπόν, την γνώση και μην ξεχνάτε πόσο σημαντική είναι η σωστή φροντίδα και προστασία του σκύλου σας από τον ήλιο και την ζέστη.

Περισσότερες πληφοροφίες μπορείτε να δείτε σε προηγούμενο άρθρο, εδώ.πηγή: dogpark.gr

3 σχόλια:

  1. πάντα η PETA έχει διαφημίσεις που επιτελούν εξαιρετικά τον σκοπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo Kat! giati exw akousei polla aftes tis meres.. kai kuriws logw agnoias.. epeidi o kosmos den gnwrizei tous kindunous tis zestis gia ta skulakia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή