Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Fridays at Glenti (27/07/12)


Όπα! Τι έγινε; Σας έλειψε μήπως (λέμε τώρα) η στήλη; Μήπως το χαμόγελο είναι ήδη ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας γιατί μόλις καταλάβατε ότι αυτό που ζείτε είναι η πραγματικότητα... Καλημέρα !!! Σήμερα είναι μια ακόμη υπεργιγαντοτεραστιοτιτάνια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... κι ακόμη καλύτερα βρίσκεστε σ' ένα ακόμη Fridays at Glenti!

Τους ανακάλυψε η χώρα μας και τους έδωσε στον κόσμο. Κι από το 1896 γίνονται κάθε 4 χρόνια. Πάντα αρχίζουν με την τελετή έναρξης, μια πραγματικά υπέροχη και υπερήφανη στιγμή όπου όλες οι χώρες μαζεύονται σ' ένα στάδιο. Κι από όλες τις μέρες της εβδομάδας ποια είναι η πιο κατάλληλη να αντέξει το βάρος μιας τέτοιας ημέρας; Καλά καταλάβατε υποστηρικτές άλλων ημερών, μόνο η Παρασκευή μπορεί να οργανώσει τελετή έναρξης Ολυμπιακών αγώνων !!!

Το λέτε ήδη σιωπηλά μέσα σας και ήρθε η ώρα να το φωνάξετε. Κι αν υπάρχει και καμιά σκοτούρα, βροντοφωνάξτε FRRRR και όλα ξεχνιούνται... FRRRRRRRRR γιατί τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!


Olympic flame stands for unity, peace and FRRRRRiendship



Ολυμπιακό φανελάκι με όνομα FRRRRiendship



Γελοιο-Παρασκευο-γραφία (Ολυμπιακή έκδοση)



Ολυμπιακή ΤοιχογραΦΡΡΡία (Banksy)



Ολυμπιακά ΠροΦΡΡΡΡΡυλακτικά



by Louis

2 σχόλια:

  1. Άλλη μία φορά η στήλη προσαρμόστηκε υπέροχα! Ξεχωρίζω την υπέροχη τοιχογραFRRία του Banksy. Μακάρι οι Ολυμπιακοί αγώνες να μας θυμίσουν ότι είμαστε όλοι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mou aresoun ta thematika ffffrrrrrs!
    FRRRRRRRRRRRRRRRR for the win!

    ΑπάντησηΔιαγραφή