Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Fridays at Glenti (06/07/12)


Καλημέρα, καλημέρα! Είστε ήδη ενθουσιασμένοι... Το νιώθετε... Μπορείτε να πείτε μάλιστα πως ξέρετε που βρίσκεστε και ξέρετε ακριβώς τι περιμένετε να δείτε... Λοιπόν, θα σας απογοητεύσω γιατί κάνατε λάθος. Όχι κυρία μου, δεν είναι απλώς μια ακόμη χαρούμενη και υπερτέλεια Παρασκευή, ούτε βρίσκεστε σ' ένα απλό Fridays at Glenti! Βρίσκεστε σ' ένα Fridays at Glenti - Special FRRRR Edition !!!

Αυτό που καταλάβατε. Σήμερα είναι ένα αφιέρωμα στο σήμα κατατεθέν της στήλης. Ψάξαμε, βρήκαμε και αναλύσαμε ίσως τα πιο σημαντικά FRRRRR της ζωής μας και σας τα παρουσιάζουμε τώρα εδώ! Βαθιές αναπνοές και πάμε... Βροντοφωνάξτε FRRRR και όλα ξεχνιούνται... FRRRRRRRRR γιατί τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!


Frida (Η ταινία για τη ζωή της ζωγράφου Frida Cahlo)

Κάνεις μια ταινία που ξεκινά από FRRRRR και παίρνεις αυτόματα 6 υποψηφιότητες για Όσκαρ και κερδίζεις μάλιστα τα 2. Τυχαίο;



Freddie Mercury

Δεν τολμώ καν να γράψω κείμενο γιατί δεν υπάρχουν λόγια να τον χωρέσουν... Απλά να τονίσω το (καλλιτεχνικό έστω) όνομα του... FRRRRReddie Mercury.



Friends

Ποια είναι η καλύτερη σειρά ever; Πως την είπατε; FRRRRRiends, μήπως;



Free

Τι είναι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή; Δωρεάν !!! Excuse me, what ??? FRRRRRRee !!!



Frappe

Σιγά να μη θέλετε και κείμενο. Είναι ή δεν είναι το καλύτερο ρόφημα / ποτό που υπάρχει στο ηλιακό σύστημα; FRRRRRRappe !!!



Fruit Ninja

Αν το έχετε παίξει, τότε ξέρετε για τι κόλλημα μιλάμε. Αν όχι, τότε δεν ξέρετε τι χάνετε. FRRRRRRuit Ninja !!!



Fr - Francium (Το αγαπημένο μας χημικό στοιχείο)

Το φράγκιο (Francium) είναι το χημικό στοιχείο με το σύμβολο Fr και ατομικό αριθμό 87. Έχει τη μικρότερη ηλεκτραρνητικότητα απ' όλα τα γνωστά χημικά στοιχεία, και το δεύτερο σπανιότερο από όσα υπάρχουν στη φύση, μετά το αστάτιο.

Το φράγκιο ανακαλύφθηκε από τη Γαλλίδα φυσικό Μαργαρίτα Περέ (Marguerite Perey) το 1939, που του έδωσε το όνομα φράγκιο, από το όνομα της πατρίδας της (France). Ήταν το τελευταίο φυσικό (δηλαδή που υπάρχει στη φύση) χημικό στοιχείο που ανακαλύφθηκε. Πιστεύεται ότι συνολικά μόλις 20-30 g φραγκίου υπάρχουν σε μια δεδομένη στιγμή σε όλον το φλοιό της Γης.

Με απλά λόγια: Το εξαιρετικά σπάνιο FRRRRRR έχει τη μικρότερη ηλεκτραρνητικότητα από όλα τα γνωστά χημικά στοιχεία. Δηλαδή την μεγαλύτερη θετικότητα !!! Τυχαίο;




by Louis

8 σχόλια:

  1. Πρώτα απ' όλα να πω ότι από σεβασμό στη στήλη, πριν γράψω το comment μου, έφτιαξα έναν εξαιρετικό Παρασκευιάτικο FRRRRRRappe! Πολύ ωραία η ιδέα Λούη για το αφιέρωμα στα FRRRRRRRRRRR! Εγώ έχω να πω ότι ο FRRRRRReddie πράγματι είναι από τα πιο σημαντικά FRRR και για μένα! Το δεύτερο πιο σημαντικό μετά τη γιαγιά μου, την FRRRRRRιντούλα! Τέλος, το FRancium δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο! Λοιπόν! Σήμερα παίζουμε με τη Νιγηρία στο μπάσκετ! Την άλλη φορά ήταν Παρασκευή όταν χάσαμε από τη Γερμανία στο ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπω δεύτερη γκέλα στην αγαπημένη μας μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Emena m aresei k o frrrreddo!! hahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dom den ginetai na xasoume 2 sinexomenes paraskeves... Oute kan... min frrrrrrrikarw

    Kat pou eisai?? pou friskesai? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχα! Η Kat frrrrrrαράζει στις παραλίες της Πάρου! υ.γ: ωραίος και ο frrrrreddo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. agimene mou louis, kalimera kai FRRRRRRRRRRRRRRRRR estw kai arketa kathisterimena...imoun stin omorfi paro gia 3 meres, eida tin latremeni stili apo to kinito alla den mporusa na steilw sxolio..
    fovero to afierwma, me megali adinamia ston FRRRRRRRRRRAPE kai ston FRRRRRRRRRRRRREDO (kai ston kafe genikotera)..
    anipomonw gia tin paraskevi apo twra!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kat egw prepei na pw oti esi isoun to enausma autis tis terastias epiponis prospatheias na mazeutoun ola auta ta fovera FRRRRRRRRRRRR

    fimes lene pws auto itan mono i arxi

    FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. :):) FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR en anamonei tis sineheias loipon!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή