Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Dogs will save the world | Kat & dogs

  
Είναι πολλές και συχνές οι φορές που θα προτιμούσα να συναναστρέφομαι πολύ περισσότερο (κάποιες φορές και ΜΟΝΟ) με σκυλιά και λιγότερο με ανθρώπους. Και όσο "μη νορμάλ" και αν φαίνεται αυτό σε κάποιους (ίσως και σε μένα κάποιες στιγμές), η αίσθησή αυτή δεν μου φεύγει ποτέ. Αλλά το γιατί τα λατρεύω τόσο, είναι ιστορία για μια άλλη μέρα.

Προς το παρόν, θα ήθελα να μοιραστώ το παρακάτω video (ουσιαστικά είναι video clip) του τραγουδιού Save the World από τους Swedish House Mafia.

Όσο για περαιτέρω σχόλια, νομίζω ότι τα λέει όλα το κείμενο που ακολουθεί από το kefaloniatoday.com. Εμένα τουλάχιστον με καλύπτει πλήρως.""Τα σκυλιά ποτέ δεν με δαγκώνουν. Μόνο οι άνθρωποι", έλεγε η Μέριλιν Μονρόε και είχε απόλυτο δίκιο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι σκύλοι έχουν αποδειχτεί πολύ καλύτεροι από τους ανθρώπους.

Έχουν την ικανότητα να δίνουν άνευ όρων αγάπη, χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα και είναι πάντα διαθέσιμα, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, να προσφέρουν την παρέα τους.

Και το σημαντικότερο, τα σκυλιά, με κίνδυνο της δικής του ζωής και κόντρα στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ορμούν σε δυσανάλογους για το μέγεθος τους κινδύνους, με μόνο σκοπό να προστατεύσουν τους ανθρώπους.

Κάτι παρόμοιο θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, το οποίο - όχι μόνο θα σας συγκινήσει - αλλά θα σας παραδειγματίσει κιόλας! Γιατί μπορεί "οι άνθρωποι να εξημέρωσαν τους σκύλους, όμως οι σκύλοι με τη συμπεριφορά τους εξημέρωσαν τους ανθρώπους!". Τουλάχιστον, όσους μπόρεσαν."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου