Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Διψάνε και αυτά, όπως εσύ | Kat & dogs


Σκέψου τις στιγμές μεγάλης δίψας που έχεις περάσει σε μία παραλία που ξέχασες να πάρεις μπουκαλάκι με νερό και δεν υπάρχει beach bar και μετά πρέπει να ανέβεις και με τα πόδια όοοοοοοολο το βράχο / σκαλάκια, σε μια συναυλία όπου η ουρά στο bar είναι τεράααααααστια και δεν την παλεύεις να περιμένεις μεν αλλά διψάς απίστευτα πολύ δε, ή δεν ξέρω και εγώ που αλλού (use your imagination and your memory).


Όπως διψάς εσύ, διψάνε και αυτά. Δεν θα σου κοστίσει τίποτα παρά μόνο ένα λεκανάκι, ένα παλιό τάπερ, το δοχείο φαγητού από το κινέζικο που έφαγες προχθές και σκόπευες να το πετάξεις ή οτιδήποτε στο οποίο μπορείς να βάλεις λίγο νερό (be creative).

Ενημέρωσε και τους γείτονες, τους φίλους, τους γνωστούς.


Δεν θα σου γίνουν "μπάστακας", όπως πολύ νομίζουν, επειδή θα τους έχεις νεράκι κοντά στην πόρτα σου, δεν θα σου λερώσουν τον χώρο, ούτε "θα σου μαζευτούν όλα εκεί". Απλά θα ξέρουν ότι μπορούν να περάσουν έξω από το σπίτι σου, όταν διψάνε τόσο πολύ, για να δροσιστούν... Και, ίσως, αν είμαστε τυχεροί, ακουστούμε και από το σπίτι στο παραπάνω στενό, και στην δίπλα περιοχή, και στην παραδίπλα. 

Όπως διψάς εσύ, διψάνε και αυτά.
Σώσε μια ζωή.



3 σχόλια: