Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Greece - Russia 1-0 (+ videos)


Η Ελλάδα είναι στους 8! Με γκολ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη η Εθνική μας ομάδα νίκησε με 1-0 την Ρωσία και πήρε την πρόκριση. Δοκάρι από φάουλ του Τζαβέλλα. Επόμενη στάση Γκντασκ και Γερμανία!


Η Ελλάδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, είναι και πάλι στους "8" του Euro! Η Εθνική μας ομάδα με γκολ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη νίκησε με 1-0 τη Ρωσία και πήρε την μεγάλη πρόκριση.

Η Ελλάδα έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε τους Ρώσους και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ ακόμη αν η μπάλα από το απευθείας φάουλ του Τζαβέλλα δεν σταμάταγε στο δοκάρι του Μαλαφέεβ.

Το πρώτο ημίχρονο για την Εθνική μας ήταν πολύ καλό. Μπήκε δυνατά, δημιούργησε κινδύνους στην Ρώσικη εστία και με "όπλο" αυτήν τη φορά την άμυνα, κράτησε μακριά τους αντιπάλους από τα καρέ του Σηφάκη. Το κερασάκι στην τούρτα το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη που έστειλε την Ελλάδα με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε, με ψυχή χιλίων λεόντων με άμυνα που να "τσακίζει" κόκαλα, κράτησε το πολύτιμο 1-0, παρά της προσπάθειες του διαιτητή και πήρε την πολύ μεγάλη πρόκριση, πετώντας εκτός διοργάνωσης τους Ρώσους.

Επόμενη στάση για την Ελλάδα το Γκντανσκ στις 22 του Ιουνίου. Το ταξίδι της Εθνικής μας συνεχίζεται...


πηγή: sport24.gr

2 σχόλια:

  1. apli ipoklisi stin psixi ekeinou pou kratage to ethnosimo kai to filage kai pou fwnaze kai etrexe kai paleve san mikro paidi... apli ipoklisi ston Kara pou exei idi kerdisei ola ta tropaia tou kosmou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστικός ο Κάρα! Συγκλονιστική όλη η Εθνική! Και τώρα ένα ματς που το θέλει όλη η Ελλάδα πιο πολύ και από το τρόπαιο. Και το καλό είναι ότι αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι περισσότεροι έχουμε την ίδια με το 2004 - χωρίς καμία λογική - σιγουριά ότι θα κερδίσουμε την Παρασκευή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή