Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρης της Χ.Α. χαστουκίζει Κανέλλη! (video)


Ναι, το είδαμε κι αυτό... Σ' ένα από αυτά τα ωραία panels που τώρα, εν όψει εκλογών, οργιάζουν σε κάθε κανάλι, ο, γνωστός πια  βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρης (ούτε καν θυμάμαι και δεν θέλω να ψάξω το μικρό του) ρίχνει ένα ποτήρι νερό στην Κα Δούρου και μετά αρχίζει τις γρήγορες (a.k.a. χαστούκια) στην Κα Κανέλλη... Πραγματικά, enjoy το ανερχόμενο Elladistan...


8 σχόλια:

  1. Aisxos! Autoi einai,as katalavoun kapoioi ti psifisan epitelouss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σκέψη μου ερχόμενος στη δουλειά ήταν αν πρέπει να ανεβάσουμε το βίντεο ή όχι. Η Kat νομίζω επέλεξε πολύ σωστά γιατί - όσο σοκαριστική και βάρβαρη κι αν είναι η εικόνα που βλέπουμε - αυτός είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν αυτοί που δεν είναι φασίστες τι κόμμα πήγαν και ψήφισαν. Αν ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δεν έχει πρόβλημα on air σε κανάλι εθνικής εμβέλειας να χαστουκίζει και να γρονθοκοπεί μία γυναίκα, τι πιστεύετε ότι κάνουν αυτά τα ζώα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται ότι πρέπει να το κοινοποιήσουμε όλοι.Αυτό το video πρέπει να το δουν ΌΛΟΙ!Δε νομίζω ότι έχω δει μεγαλύτερο αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dom gia na sou eimai eilikrinis, proswpika den eiha kamia defteri skepsi gia to ean tha eprepe na to anevasw. pistevw, opws eipes kai esi k o monkeyfeet, oti prepei na xeroume ti mas ginetai. na ehoume ta matia mas anoihta kai katopin, na ginomaste epitelous kai emeis UPEFTHINOI gia tis metepeita epiloges kai praxeis mas. afto pou egine simera to prwi, pera apo otidipote allo, einai kai mia 'efkairia' an thes, na doume kai na deixoume ti pragmatika ehoume mesa sto kefali mas...eimai polu periergi twra na dw tis metepeita exelixeis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ νομίζω δεν θα αλλάξει κάτι... ΝΑΙ συμφωνώ πως είναι ένα αίσχος... ΝΑΙ είναι μια άναδρη πράξη, δειλίας, φασισμού κτλ... ΟΜΩΣ πιστεύετε ειλικρινά πως η Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε ποτέ ως μια παράταξη/κόμμα που κάνει πολιτική με λόγια; αφού αυτοί ήταν, αυτοί είναι και αυτοί θα παραμείνουν.

    προσωπικά πιστεύω πως αυτό που έγινε θα ενισχύσει τους υποστηρικτές της ΧΑ παρά να τους αποθαρρύνει... σίγουρα θα επηρεάσει και άσχετους που απλά ψήφισαν για πλάκα όμως και πάλι αφού το έκαναν μόνο για πλάκα γιατί να μην το ξανακάνουν για να δουν περισσότερη πλάκα;

    εννοείται πως όλοι οι υπόλοιποι θα το σχολιάσουν και θα το κατακρίνουν όμως αυτό δεν αρκεί... γιατι πραγματικά το πρόβλημα δεν είναι η ΧΑ, είναι τα υπόλοιπα κόμματα που δεν μπορούν να πείσουν όλους αυτούς που ψηφίζουν για πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 440.894 ψήφοι το 2012. 19.624 ψήφοι το 2009. Οι 19 χιλιάδες θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή ακόμα κι αν έβγαζε μαχαίρι αυτό το ζώο και έσφαζε τους πάντες στο στούντιο. 420 χιλιάδες μέσα σε 3 χρόνια δεν είναι φασίστες. Είναι απελπισμένοι, φοβισμένοι και ηλίθιοι. Για τις 2 πρώτες κατηγορίες έχω μία ελπίδα ότι κάτι μπορεί ν' αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά την γνώμη μου οι 440.894 ψηφοφόροι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν χωρίζεται σε 3 κατηγορίες: απελπισμένους, φοβισμένους και ηλίθιους. Είναι όλοι ηλίθιοι οι οποίοι παρεμπιπτόντως μπορεί να είναι και απελπισμένοι και φοβισμένοι. Παλιά μπορεί πάλι να ψηφίσαν ηλιθιωδώς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή κάποιο άλλο κόμμα γιατί ο αρχηγός τους φαινόταν μάγκας ή για κάποιον άλλον "πολιτικό" λόγο. Δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος με IQ πάνω από το 0, μπορεί να ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Στην Ελλάδα έχουμε 440.894 ανθρώπους οι οποίοι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ. Και ότι και αν ψηφίσουν τώρα, πάλι ΗΛΙΘΙΟΙ θα μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Louis μπράβο για την αντικειμενικότητά σου και την υγειή λογική σου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δυστυχώς έτσι όπως τα λες είναι. Οι υπόλοιποι κάνετε ότι δεν βλέπετε ή ζείτε στον κόσμο σας. Και Kostas αν αυτοί που ψήφησαν ΧΑ είναι ηλίθιοι, τότε οι γονείς μας που ψήφιζαν τόσα χρόνια το δικοματισμό τι είναι(για να μην πω για αυτούς που συνεχίζουν και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ); Ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός στην έκφραση των απόψεών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή