Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Fridays at Glenti (18/05/12)


Και ξάφνου ξεπροβάλει... Γλυκιά, εκθαμβωτική, πανωραία, γεμάτη πάθος... Αυτή ακριβώς που περιμέναμε... Παρασκευή! Η στήλη Fridays at Glenti, πιστή στο ραντεβού της, κερνάει χαρά στους απανταχού λάτρεις της μαγικής αυτής μέρας.

Η στήλη, όπως προαναφέραμε, έχει συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, οι οποίες όμως μπορούν να αλλάζουν μετά από προτροπές / προτάσεις των φανατικών οπαδών της Παρασκευής. Γι' αυτό περιμένουμε τα δικά σας σχόλια (μη ντρέπεστε) για να ενδυναμώσουμε αυτήν τη συνήθεια που έγινε λατρεία.

Και αν σας βασανίζουν (λέμε τώρα) σκοτούρες και προβληματισμοί, ό,τι και να γίνει μη ξεχνάτε... τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!


Παρασκευο-τράγουδο



Γελοιο-παρασκευο-γραφία



Celeb-Friday



The Friday Dance



Mrs Friday



by Louis

4 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχα !!! ρε, η στήλη απλώς τα σπάει! χαχαχαχα... θα συμφωνήσω με σχόλιο του αφεντικού από το πρώτο post, ότι το Friday Dance είναι ΤΡΕΛΟ! το "παρασκευο-τράγουδο" ακούγεται σαν "παρατράγουδο" :))) τέλεια και η γελοιο-παρασκευο-γραφία και το celeb-friday! όσον αφορά τη Mrs Friday, αποδεικνύεις γι' άλλη μία φορά ότι έχεις γούστο ;) ο Λούης μας έχει κάνει κυριολεκτικά να αγαπήσουμε μία μέρα! Παρασκευηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to paraskevvotragoudo einai agapimeno! FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FRRRRRRRRRRRRRRRRRRR for the weak!!!!!!

    na poume oti i mousiki epilogi anikei stin Demetra

    ΑπάντησηΔιαγραφή