Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

MonkeyFeet is back! (video)


Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο απουσίας, χωρίς λόγο, η μαϊμού του Γλεντιού επανεμφανίζεται (ναι, μιλάω για τον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο, υπάρχει πρόβλημα;).

Τον καιρό που πέρασα στο παρασκήνιο, δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο Γλέντι. Σήμερα, λοιπόν, θα ήθελα να απαντήσω σε κάτι που διάβασα προ ημερών και να σπάσω και λίγο την καταθλιπτική / σοβαρή ατμόσφαιρα που έχει καλλιεργηθεί μετά από τα γεγονότα και τα κείμενα των τελευταίων ημερών!

Πριν από κάποιες μέρες, ο Alejandro μου απάντησε σ' ένα παλιό ποιοτικό μου video, το Mama Luba (το οποίο άκουσα πρόσφατα στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, όπου και ξέσπασα σε έντονους πανηγυρισμούς, δυστυχώς χωρίς τις κοπέλες του video). Ίσως ήταν μια στρατηγική για να με βγάλει από την απραξία μου. Οι μαϊμούδες, όμως, δεν ενδίδουν έτσι απλά, γι' αυτόν το λόγο εμφανίζομαι αρκετές μέρες μετά για το ξεχού.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται η πληρωμένη απάντησή μου και προειδοποιώ για τη συνέχεια!




MonkeyFeet

3 σχόλια:

  1. γι΄άλλη μία φορά, ως φίλαθλος - και όχι οπαδός με χρωματιστά γυαλιά, θα πω ότι ο μεγαλύτερος νικητής σ' αυτήν την κόντρα είναι το... άθλημα! υ.γ: η 1η παράγραφος είναι Τάσος Μητρόπουλος Style :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THEE MOU!!!! ti wraio tragoudi hahaha

    tha pw mono 1 pragma (3:13 - 3:17)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iperoxo tragoudi .... Kai o Louis pada se auta ta video exei to talento na entopizei ta peak tus !

    ΑπάντησηΔιαγραφή